Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 275 (6985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Evenimentele istorice din urmă cu o sută de ani, sărbătorite la Şcoala Postliceală Sanitară de Stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Postliceală Sanitară de Stat Suceava a organizat, la finele săptămânii trecute, un spectacol dedicat zilei de 1 Decembrie 1918, zi care este în conştiinţa tuturor românilor ca simbolul naşterii României.

De asemenea, evenimentul a urmărit şi promovarea importanţei istorice a zilei de 28 Noiembrie, Ziua Bucovinei, a doua provincie care s-a unit cu patria mamă.

Elevii implicaţi sunt înscrişi la cele două specializări ale unităţii – Asistent Medical Generalist şi Asistent Medical de Farmacie, audienţa fiind, la rândul ei, de seamă – senatorul Ilie Niţă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc, inspectorul şcolar Carmen Sima, locotenent colonel Lucian Ungureanu etc.

În debutul spectacolului, a cântat corul şcolii, coordonat de Ştefania Amos, moment urmat de prestaţia solistelor Andreea Mihăilă, Ioana Balan, Marinela Cotos, Georgiana Cârneală.

Programul evenimentului a cuprins şi secvenţe aparţinând elevelor Alina Şuleru, Silvia Tomoioagă, Cosmina Ivănescu, Olga Vrabie, care au evocat cele două momente istorice importante, celebrate de elevi şi profesori.

”Au fost interpretate cântece patriotice vechi, a fost un repertoriu de suflet, s-a recitat. A fost un eveniment deosebit, prezentat de prof. Violeta Şaramet,o reuşită, mai ales că pentru noi a fost prima ediţie de acest fel. Elevii s-au mobilizat şi au răspuns cu bucurie provocării noastre. Au venit pregătiţi, îmbrăcaţi în costume deosebite, lucrate în urmă cu zeci de ani”, a precizat prof. farmc. Viorica Câmpan, organizator.

De momentele de dans au fost răspunzători Lauric Casian (Arcanul), Alexandra Big, Andreea Cocârlă, Marina Condurache, Cătălina Prindi, Andreea Meşniţă şi Alexandra Negură, cea care a adus pe scena de spectacol jocuri din Gura Humorului, alături de un grup de dansatori din zonă.

Programe artistice au susţinut şi dr. Hortensia Bârsan, micuţa Roua Dragotă şi Romeo Octavian Spirescu.

La bunul mers al evenimentului şi-au adus contribuţia Şerban Gheorghe – directorul şcolii postliceale, prof. farmc. Viorica Câmpan, Ştefania Amos, alături de colectivul unităţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentele istorice din urmă cu o sută de ani, sărbătorite la Şcoala Postliceală Sanitară de Stat.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimentele istorice din urmă cu o sută de ani, sărbătorite la Şcoala Postliceală Sanitară de Stat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei