Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 274 (6984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi în trafic

Şoferi cu alcoolul în cap, pericole publice la volanul maşinilor pe care le conduceau

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi care au sfidat regulile elementare de conducere a autoturismului au fost identificaţi de poliţişti în trafic conducând sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei, care nu deţinea nici permis de conducere, a considerat că nu trebuie să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor, fiind urmărit în trafic.

Un prim astfel de caz a fost sesizat poliţiştilor marţi seara, în jurul orei 22.20, de către o femeie care le-a spus că pe un drum din comuna Boroaia un bărbat circulă cu autoturismul pe contrasens. O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vadu Moldovei s-a deplasat pe DN 15C din comună, unde au oprit un autoturism VW Golf, condus de Mihai V., de 69 de ani, din comuna Cornu Luncii. Având în vedere faptul că bărbatul de la volan mirosea a alcool, poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat. El a fost condus la spital pentru prelevarea unor probe de sânge, însă bărbatul de 69 de ani a refuzat şi acest lucru. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „refuzul sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice necesare pentru determinarea alcoolemiei”.

 

Fără permis şi cu alcoolul în cap, urmărit de poliţişti în trafic

În aceeaşi seară, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta se aflau în control la intersecţia drumurilor DN 17A şi DC 88, în comuna Sadova, când, în jurul orei 22.30, au făcut semnale regulamentare de oprire unui autoturism VW Golf. Cel care conducea autoturismul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare până în zona unei pensiuni din localitate, unde conducătorul auto vizat a oprit autoturismul.

El a fost identificat ca fiind Vasile S., de 27 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acesta mirosea a alcool şi în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. În acelaşi timp, verificările în baza de date au stabilit faptul că bărbatul de 27 de ani nu avea permis de conducere. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi cu alcoolul în cap, pericole publice la volanul maşinilor pe care le conduceau.
 Vizualizări articol: 1450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferi cu alcoolul în cap, pericole publice la volanul maşinilor pe care le conduceau0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei