Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 274 (6984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutăţi

Noul mers al trenurilor readuce legătura spre Constanţa şi un tren în plus spre Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul mers al trenurilor intră în vigoare la finele acestei săptămâni, pe 9 decembrie, cu o serie de aspecte pozitive pentru Suceava.

Trenul care leagă Suceava de Constanţa revine în circulaţie, la aproximativ un an de zile de când CFR Călători a decis să-l anuleze. O altă noutate importantă este legată de noile trenuri spre Putna, reintroduse din luna august. Succesul acestor trenuri este confirmat de faptul că de la 1 ianuarie va fi introdusă o pereche în plus pe ruta Suceava-Putna.

De la noul mers al trenurilor, garniturile Suceava-Constanţa, respectiv Iaşi-Constanţa vor circula din nou în fiecare zi. Trenul de la Suceava la Constanţa va pleca la 22.50, în timp ce perechea, dinspre Constanţa, este tot de noapte, ajungând la Suceava dimineaţă, la 6.23. Aceste trenuri de la Suceava la Constanţa şi retur vor circula zilnic şi vor fi anulate doar în perioadele în care circulă trenul Suceava-Mangalia. Acesta este programat să circule în perioada minivacanţei de 1 Mai şi în sezonul estival, de la mijlocul lui iunie şi până aproape de mijlocul lunii septembrie.

În privinţa trenurilor spre Putna, vor fi trei perechi pe zi, în loc de două, de luni până vineri. Noul tren de la Suceava spre Putna va pleca la 8.10, va ajunge la Putna la 10.21 şi va pleca imediat înapoi, cu sosire la Suceava la 12.35.

Pe lângă aceste noutăţi, în rest, în mare, numărul de trenuri rămâne acelaşi. Vor fi asigurate în continuare şase trenuri pe sens de la Suceava la Bucureşti, majoritatea cu timpi de parcurs sub 7 ore. Cel mai bun timp de mers de la Suceava spre Capitală este de 6 ore şi 20 de minute.

În privinţa legăturilor spre Ardeal şi Banat, numărul de trenuri este acelaşi, cu mici modificări la orele de parcurs. Şi aici se poate observa o uşoară scădere a timpilor de parcurs, care rămân însă mari.

Noutăţi sunt şi la mersul internaţional, unde apare un nou tren de zi, trenul „Transilvania” Cluj-Napoca – Budapesta - Viena, respectiv o nouă legătură între Budapesta şi Bucureşti. 

CFR Călători va continua să acorde reduceri tarifare speciale cuprinse între 20 şi 45%, din tariful de transport preţ întreg şi copil, la un număr de 104 trenuri InterRegio în perioada 9 decembrie 2018 – 9 iunie 2019. Se va accepta şi călătoria posesorilor de abonamente valabile la tren Regio la 98 de trenuri de rang superior – InterRegio.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul mers al trenurilor readuce legătura spre Constanţa şi un tren în plus spre Putna.
 Vizualizări articol: 2823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noul mers al trenurilor readuce legătura spre Constanţa şi un tren în plus spre Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei