Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 273 (6983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pojorâta

Gospodăria unei femei de 75 de ani, afectată grav de un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a izbucnit în timpul dimineții de luni la o gospodărie din comuna Pojorâta, flăcările cuprinzând în scurt timp trei anexe. Proprietara locuinței a ajuns la spital cu arsuri, constatându-se că focul a izbucnit de la scăpările de gaz ale mașinii de gătit din bucătărie.

Un vecin a fost cel care a observat flăcările, în jurul orei 11.00, și a dat alarma la 112. Focul izbucnise în gospodăria unei femei de 75 de ani și cuprinsese un imobil din lemn cu destinația comună de grajd pentru animale, magazie și bucătărie de vară. La fața locului au ajuns 3 autospeciale de pompieri, respectiv Pompierii Militari din cadrul Detașamentului Câmpulung Moldovenesc și pompierii voluntari din cadrul SVSU Pojorâta. O mână de ajutor au dat și localnicii, evitându-se astfel propagarea incendiului la o casă de locuit situată în apropiere și la o altă anexă. În timpul incendiului, femeia de 75 de ani a suferit arsuri de gradul II pe față, pompierii constatând că ea se afla în momentul izbucnirii flăcărilor chiar în acea bucătărie, încercând să aprindă mașina de gătit.

Incendiul a distrus în totalitate o suprafață de 80 de metri pătrați ai construcției comune din lemn, reprezentând grajdul pentru animale, o magazie și bucătăria de vară, cât și bunuri aparținând femeii, pagubele înregistate ridicându-se la valoarea de 50.000 de lei. Femeia a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde se află internată în stare stabilă. Cauza producerii incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind o scăpare de gaze în urma exploatării defectuoase buteliei cu butan. Proprietara tocmai schimbase butelia și se pregătea să folosească aragazul, în momentul în care gazul scăpat s-a aprins și flăcările s-au propagat la materialele combustibile din jur. Din nefericire, gospodăria femeii nu era asigurată, pagubele urmând a fi suportate de aceasta. În urma intervenției de lichidare a incendiului, care a durat circa 3 ore, pompierii au reușit să salveze casa de locuit a femeii și o altă anexă din curte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodăria unei femei de 75 de ani, afectată grav de un incendiu.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodăria unei femei de 75 de ani, afectată grav de un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei