Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 273 (6983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Călcat pe picior de mașina unei prietene, un tânăr i-a dus în eroare pe polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ajuns la spital în stare destul de gravă, un tînăr le-a declarat polițiștilor că a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, după care șoferul autoturismului necunoscut a părăsit locul accidentului. Cercetările ulterioare au dovedit însă că victima, un tânăr de 17 ani, mințise și că de fapt el fusese rănit când a căzut de pe capota mașinii unei prietene.

Accidentul a fost semnalat polițiștilor dorneni luni la prânz, în jurul orei 14.00, de către personalul Spitalului Vatra Dornei. Ei au aflat astfel că la unitatea medicală a fost adus un băiat în vârstă de 17 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut la Dorna Candrenilor şi că autorul a plecat de la fața locului.

 

Povestea tînărului nu a fost confirmată

Tânărul de 17 ani din comuna Poiana Stampei le-a povestit poliţiştilor că în jurul orei 13.30, în momentul în care s-a angajat în traversarea drumului național 17, în dreptul parcului comunal din Dorna Candrenilor, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Semnalmentele mașinii, relatate de victimă, erau foarte lacunare, adolescentul având doar informația că era vorba de un autoturism de culoare albastră. În scurt timp polițiștii au intrat la idei și au realizat că e posibil ca relatarea minorului de 17 ani să fie lipsită de adevăr. Cercetând camerele de supraveghere din zona indicată de adolescent, în urma vizionării imaginilor s-a constatat că în acel loc nu se produsese nici un accident. În aceste condiții, polițiștii au chemat la audieri o tânără de 18 ani, din Poiana Stampei, cea care a transportat victima la spital, aceasta povestind ce se întâmplase de fapt. Ea a relatat că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism VW, pe care îl conducea pe aleile parcului comunal din Dorna Candrenilor, tânărul de 17 ani s-a urcat pe capota din față a mașinii, de unde a căzut și a fost călcat cu o roată peste picioare. După producerea accidentului, victima a fost transportată de tânără la spitalul din Vatra Dornei, unde medicii au stabilit diagnosticul de ”fractură femur stâng, plăgi multiple escoriate”. Tânărul a fost ulterior transferat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-li-se şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În momentul producerii accidentului a existat și un martor, care a confirmat că lucrurile s-au petrecut așa. Evenimentul a avut loc pe aleile parcului, închise circulației publice, neputând astfel fi considerat un accident de circulație. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călcat pe picior de mașina unei prietene, un tânăr i-a dus în eroare pe polițiști.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călcat pe picior de mașina unei prietene, un tânăr i-a dus în eroare pe polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei