Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 272 (6982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă cu rezultate

Un tâlhar prins de poliţişti a recunoscut şi furtul unui aparat de măsurat umiditatea, în valoare de 400 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul din Botoşani care a atacat şi tâlhărit în stradă o femeie, la Frătăuţii Noi,a comis înainte de această faptă şi un furt cu prejudiciu important. Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au stabilit că Bogdan Dumitru Şulcu, în vârstă de 29 de ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani, în perioada în care a lucrat la o fermă din Frătăuţii Noi, a sustras un aparat de măsurat umiditatea cerealelor în valoare de 400 de euro. Sesizarea a venit de la partea vătămată, după ce individul a fost arestat pentru tâlhărie.

Audiat de poliţişti, tânărul de 29 de ani a recunoscut comiterea furtului şi a indicat şi unde l-a ascuns, în podul unui beci ce se află în incinta fermei, într-un sac ascuns sub paie. În locul indicat de individ a fost găsit aparatul cu o valoare de 400 de euro.

Reamintim că, pe 22 noiembrie, o tânără în vârstă de 33 de ani a fost atacată la marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, la puţin timp după ce ieşise dintr-un magazin.

Din cercetările ulterioare ale poliţiştilor de la Secţia Rurală Gălăneşti a rezultat că un individ din comuna Suharău, judeţul Botoşani, care era venit la muncă la Frătăuţii Noi, la ferma amintită mai sus, s-a aflat în magazin atunci când victima a făcut o serie de cumpărături. Acesta a văzut că femeia are o sumă importantă în portofel, astfel că a urmărit-o. La marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, într-o zonă cu multe case, centrală, atacatorul a lovit-o din spate pe femeie. După ce aceasta a căzut, individul i-a luat portofelul în care erau 1.700 de lei şi alte bunuri (carduri, acte, două stick-uri). Atacatorul a fost observat de un localnic, care a încercat să-l prindă, dar nu a reuşit. Individul a luat o ocazie până la Rădăuţi, de unde a plecat mai departe cu trenul, reuşind să-şi piardă pentru moment urma.

Săptămâna trecută, luni, după ce au adunat probe, poliţiştii au stabilit că acesta se află în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, la domiciliul concubinei sale. În urma percheziţiei efectuate la Ruginoasa, poliţiştii au stabilit cert că individul venit la muncă la ferma din Frătăuţi este autorul tâlhăriei. Asupra acestuia a fost găsit unul din stick-urile furate de la femeia tâlhărită.

La propunerea procurorilor, Bogdan Dumitru Şulcu a fost arestat preventiv de judecători pentru 30 de zile, pentru tâlhărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tâlhar prins de poliţişti a recunoscut şi furtul unui aparat de măsurat umiditatea, în valoare de 400 de euro.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tâlhar prins de poliţişti a recunoscut şi furtul unui aparat de măsurat umiditatea, în valoare de 400 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei