Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 272 (6982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă şi Anul Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea rădăuţeană a pregătit un program deosebit pentru cetăţenii localităţii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, program care cuprinde, în afară de spectacole de datini şi obiceiuri, o serie de manifestări artistice pentru toate gusturile. Luna decembrie a debutat la Casa Municipală de Cultură cu „Klavier Art Duo Festival – Rădăuţi 2018”, ediţia a II-a, singurul festival de pian la patru mâini care se organizează la nivel naţional, iar pe scena rădăuţeană evoluează, până pe 5 decembrie, artişti consacraţi în domeniu.

Pentru după amiaza zilei de 6 decembrie, de la ora 16.00, pe platoul din vecinătatea statuii ecvestre a lui Bogdan Vodă, prin grija Primăriei şi a Casei Municipale de Cultură, va fi organizat spectacolul pentru copii „Vine Moş Nicolae”, iar cei mici vor primi daruri.

Pe 8 decembrie, la Muzeul Etnografic ”Samuil şi Eugenia Ioneţ” va fi vernisată expoziţia de măşti şi obiecte pentru obiceiurile de iarnă „Sărbătorile de iarnă în universul tradiţional bucovinean” şi se va organiza un „Atelier de Crăciun”, unde se vor realiza decoraţiuni de Crăciun prin diferite tehnici.

Pe 16 decembrie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură se va desfăşura un „Concert de Crăciun” susţinut de Orchestra Şcolii de Muzică din Ciudei – Ucraina, alături de Orchestra „Florile Bucovinei” a Casei de Cultură Rădăuţi.

Galeriile de Artă Rădăuţi vor găzdui luni, 17 decembrie, vernisajul expoziţiei de pictură „Hristos se naşte, slăviţi-L”, ediţia a IX-a, iar pe 20 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură se va desfăşura ediţia a X-a a concertului de colinde „Feeria Crăciunului”, unde vor concerta coralele „George Enescu” din Dorohoi, „Sf. Procopie” din Milişăuţi, „Dor Voces” din Dorneşti, „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi şi alţi invitaţi.

Pe 21 decembrie, la Monumentul Eroilor Revoluţiei, de lângă Catedrală, va fi oficiată o slujbă religioasă şi vor fi depuse coroane de flori în memoria eroilor din decembrie 1989.

 

Revelion 2019: Show cu Roxana Nemeş şi trupa Narcotic Sound

Pentru 22 decembrie, de la ora 18.00, organizatorii au pregătit la Casa de Cultură un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, un spectacol extraordinar cu Ianna Novac şi cvartetul Passione. Pe 23 decembrie, la foişorul din parcul central, pe acordurile Fanfarei de Promenadă „Florile Bucovinei” a Casei Municipale de Cultură, Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor care vor fi prezenţi în centrul municipiului. În zilele de 27 şi 28 decembrie, administraţia locală rădăuţeană va primi colindători la sediul primăriei, iar pe 30 decembrie, în piaţa centrală, aproape 20 de formaţii din judeţul Suceava, dar şi din judeţele învecinate, vor participa la „Festivalul de datini şi obiceiuri de Anul Nou”. Pentru noaptea dintre ani, organizatorii, Primăria Rădăuţi şi Consiliul Local Rădăuţi, în colaborare cu Casa Municipală de Cultură Rădăuţi, au pregătit în piaţa centrală un show susţinut de Roxana Nemeş şi trupa Narcotic Sound, care se va finaliza cu un grandios foc de artificii.

Economistul Silviu Ursescu, membru în comisia de organizarea a evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, a declarat: „Ne-am străduit să realizăm un program cât mai divers pentru această perioadă, program cu care să reuşim să satisfacem gusturile celor mai mulţi dintre rădăuţeni. Sperăm că localnicii vor aprecia aceste manifestări şi că vom avea parte cu toţii de sărbători fericite. La mulţi ani tuturor rădăuţenilor!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă şi Anul Nou.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă şi Anul Nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei