Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 272 (6982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aşteptare

Autogara din centrul Sucevei ar putea fi mutată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autogara din centrul municipiului Suceava s-ar putea desfiinţa în perioada următoare. Aceasta s-ar putea muta în locaţia de pe strada Traian Vuia, acolo unde SC Transporturi Auto SA Suceava, proprietarul autogării, îşi are sediul, dar şi alte bunuri mobile.

Dumitru Dîmbu, acţionar semnificativ al SC Transporturi Auto SA Suceava, a explicat şi circumstanţele în care autogara din centru ar putea fi mutată.

„Noi am aflat din presă că municipalitatea doreşte să înfiinţeze acea zonă metropolitană care să cuprindă şi transportul public de persoane între localităţile care fac parte din această structură. Datorită faptului că am sesizat o preocupare a autorităţilor locale sucevene de a interzice traficul greu în anumite zone centrale, suntem dispuşi la un dialog real. Până în prezent nu au fost nici un fel de discuţii pe marginea acestui subiect, dar din partea noastră există toată disponibilitatea chiar şi în condiţiile în care Autogara Suceava este profitabilă”, a menţionat Dumitru Dîmbu.

Autogara din Centru s-ar putea muta pe strada Traian Vuia, într-una din cele două locaţii pe care SC Transporturi Auto SA Suceava le deţine. Una dintre locaţii este la TPL, acolo unde există şi un litigiu, în sensul în care clădirea şi platoul betonat aparţin SC Transporturi Auto SA, iar terenul de sub platou şi clădiri sunt în administrarea TPL.

Al doilea loc pretabil pentru transferul autogării este în spatele Jandarmeriei, la actualul sediu administrativ al SC Transporturi Auto SA Suceava, acolo unde se află ateliere şi liniile ITP, toate pe o suprafaţă de circa 3 hectare.

În cazul în care conducerea SC Transporturi Auto SA Suceava va ajunge la un numitor comun cu administraţia locală cu privire la transferul autogării se vor realiza şi o serie de investiţii. Mai exact, societatea de transport intenţionează să achiziţioneze sediul Carpatica Asigurări de pe strada Traian Vuia, iar viitoarea autogară va fi regândită în aşa fel încât să fie o soluţie cât mai practică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autogara din centrul Sucevei ar putea fi mutată.
 Vizualizări articol: 7831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Autogara din centrul Sucevei ar putea fi mutată3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei