Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 270 (6980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Cei mai buni

Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Coliba Haiducilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Restaurantul Coliba Haiducilor. Cei care au gustat din produsele sale ori cei care doresc să aibă parte de o experienţă inedită trebuie să viziteze neapărat Coliba Haiducilor.

„Aşa cum am promis, continuăm şirul surprizelor pentru cei ce ne trec pragul. În acest sens, am decis că e timpul să facem o schimbare majoră, iar pentru un restaurant schimbarea nu poate veni decât prin oferirea unor noi experienţe culinare”, au arătat reprezentanţii Restaurantului Coliba Haiducilor.

Celebrul maestru Georgy Valery a venit la Suceava cu scopul de a gândi şi crea un nou meniu pentru Restaurantul Coliba Haiducilor. Vor fi preparate noi, cu iz tradiţional, reinterpretate într-o manieră inedită, folosind în acelaşi timp tehnici de gătire inovative.

„Din momentele de frământare se naşte evoluţia la Coliba Haiducilor. Evoluăm şi creştem, muncim din greu şi învăţăm alături de maestrul în arta culinară Georgy Valery pentru a vă putea oferi o nouă experienţă gastronomică, unică, inegalabilă ca gust, imagine şi ambient. O întoarcere în timp, dar în acelaşi timp şi o imagine din viitor”, au arătat reprezentanţii Restaurantului Coliba Haiducilor.

Georgy Valery este membru fondator și instructor formator al celei mai prestigioase școli de gastronomie din România – HORECA SCHOOL Brașov și mentor HORECA SCHOOL ROMÂNIA. Principiile după care se ghidează în activitate au fost enunţate şi sunt foarte bine conturate: „În momentul în care ne limităm riscăm să nu mai evoluăm - este motto-ul după care am trăit şi am învățat una din cele mai frumoase meserii din lume, cea de bucătar. Am învățat şi învăț încă pentru a împărtăși cunoștințele mele şi altora interesați să practice această minunată meserie. Şi asta doar la HORECA SCHOOL”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Coliba Haiducilor.
 Vizualizări articol: 2480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Coliba Haiducilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei