Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 266 (6976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Autogările din Siret şi Solca au fost scoase la vânzare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autogările din Siret şi Solca aparţinând SC Transporturi Auto SA Suceava au fost scoase la vânzare în baza unui plan de reorganizare al firmei privind calibrarea economică şi financiară la actualele condiţii din zonă.

Anunţul a fost făcut de avocatul Dumitru Dîmbu, noul acţionar semnificativ al SC Transporturi Auto SA, care de câteva săptămâni deţine 15% din acţiuni.

„S-a constatat că firma are în patrimoniu imobile ce nu erau folosite de ani de zile, dar şi alte imobile care excedau nevoilor concrete ale funcţionării societăţii. Firma îşi va concentra activitatea doar pe o singură locaţie, cea de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava”, a arătat Dumitru Dîmbu.

Acţionarul semnificativ al societăţii a ţinut să anunţe că imobilul din Solca ar putea fi cedat în folosinţă gratuit Primăriei Solca, în timp ce pentru Autogara de la Siret există deja persoane interesate pentru a o cumpăra.

Dumitru Dîmbu a explicat şi modalitatea în care a devenit acţionar al SC Transporturi Auto SA Suceava. „Propunerea a venit de la Ilie Carabulea, acţionarul majoritar al firmei, care a dorit ca în structura acţionariatului să fie cooptată şi o persoană din zonă, care cunoaşte particularităţile şi se poate ocupa de toate problemele. Am acceptat propunerea şi acum facem totul ca firma să funcţioneze la parametri cât mai înalţi”, a arătat Dumitru Dîmbu.

SC Transporturi Auto SA Suceava are un parc auto de peste 60 de vehicule, unele dintre acestea de tip microbuz, mărcile Renault şi Mercedes, achiziţionate în 2017. Societatea numără 78 de salariaţi şi din luna septembrie are un nou director general, în persoana lui Cosmin Orlando Pintilie, în timp ce preşedinte al Consiliului de Administraţie este fostul primar Marian Ionescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autogările din Siret şi Solca au fost scoase la vânzare.
 Vizualizări articol: 2232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autogările din Siret şi Solca au fost scoase la vânzare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei