Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 260 (6970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Coborâm la prima”

Vizionare de film, întâlnire cu actori cunoscuţi şi donaţii, la Auditorium „Joseph Schmidt”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Bucovina organizează sâmbătă, 17 noiembrie, începând cu orele 14:00, 17:00 şi 19:00, la Auditorium „Joseph Schmidt”, un nou eveniment caritabil. Este vorba de vizionarea filmului „Coborâm la prima”, în regia lui Tedy Necula.

Filmul va rula de la ora 14:00 pentru elevi de clasele a XI-a şi a XII-a şi studenţi în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu liceele şi de la orele 17:00 şi 19:00 pentru publicul larg care îşi doreşte să vizioneze filmul şi să sprijine demersul de înfiinţare a Fundaţiei Comunitare Bucovina, fundaţie care va avea rolul de a crea şi susţine cauze şi nevoi existente din comunitatea bucovineană. Biletul constă într-o donaţie recomandată de minimum 15 lei, iar fondurile vor fi folosite în dezvoltarea de proiecte pentru comunitate.

La eveniment vor fi prezenţi şi protagoniştii filmului: Adrian Paduraru, Constantin Cotimanis, Dan Murzea, Francesca Leonte, Teodora Mareș şi Victoria Cociaş. Acest proiect este realizat în premieră în Suceava cu sprijinul Universităţii „Ştefan cel Mare” şi al Asociaţiei ”Românii Care Se Ajută”. Despre acest film, regizorul Tedy Necula spune următoarele: „Este o poveste inspiraţională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii.” Mottoul primului film motivaţional românesc este ”Suntem străini până când ceva ne aduce împreună”. Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0747 622 180. https://www.facebook.com/events/2464283446945935/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vizionare de film, întâlnire cu actori cunoscuţi şi donaţii, la Auditorium „Joseph Schmidt”.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vizionare de film, întâlnire cu actori cunoscuţi şi donaţii, la Auditorium „Joseph Schmidt”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei