Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 250 (6960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Control judiciar pentru bărbatul care a aruncat cu un pahar în polițistul venit să aplaneze un scandal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au dispus măsura controlului judiciar față de bărbatul  acuzat că l-a amenințat și a aruncat cu un pahar de sticlă într-un polițist de la Secția Burdujeni, în urma intervenției unui echipaj al secției la o casă de pariuri în care se deranja ordinea și liniștea publică.

Monitorul de Suceava a relatat în exclusivitate, în ediția de sâmbăta trecută, despre acest incident. Scandalul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi a săptămânii trecute, în localul de pe strada Aurora din cartier, în apropiere de zona Orizont.

În acea noapte, poliţiştii au fost chemaţi să intervină de două ori la acel local în care se reclama că este scandal, iar muzica este dată prea tare.

Echipajul care s-a deplasat la faţa locului la al doilea apel la 112 a fost întâmpinat de un bărbat în vârstă de 49 de ani, care a fost foarte deranjat de noua apariţie a oamenilor legii. Dănuţ Pădurariu este acuzat că l-a ameninţat cu acte de violenţă pe unul dintre agenţi şi l-a înjurat, după care a aruncat cu un pahar din sticlă în el, lovindu-l la piciorul drept.

Bărbatul de 49 de ani a fost condus forţat la Secţia Burdujeni, pentru a fi audiat.

Procurorii l-au pus sub acuzare pe bărbatul de 49 de ani pentru ultraj și au decis ca inculpatul să fie cercetat în continuare sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, în sarcina acestuia fiind stabilite mai multe obligaţii, printre care şi cele de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava, de a nu se apropia de persoana vătămată şi de a nu comunica pe nici o cale cu aceasta, cu alte părţi şi cu martori din dosar.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inculpatul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control judiciar pentru bărbatul care a aruncat cu un pahar în polițistul venit să aplaneze un scandal.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Control judiciar pentru bărbatul care a aruncat cu un pahar în polițistul venit să aplaneze un scandal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei