Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 243 (6953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Holzindustrie Schweighofer

Teme de interes actual dezbătute la consultarea publică de la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Holzindustrie Schweighofer (HS) a organizat, la finele săptămânii trecute, la Rădăuți, o consultare publică la care au participat peste o sută de reprezentanți ai firmelor de exploatare și transport, administratori ai fondului forestier de stat și privat, reprezentanți ai industriei de profil și jurnaliști, cu mențiunea că acțiunea de vinerea trecută este a treia de acest fel organizată în ultimii doi ani în municipiu. Consultarea a reprezentat încă o etapă în continuarea măsurilor de transparență și comunicare cu publicul interesat pe care compania de prelucrare a lemnului le implementează în mod continuu, iar în acest an s-a concentrat pe zonele de achiziție a masei lemnoase și măsuri de diminuare a riscului. Directorul general al Holzindustrie Schweighofer, Dan Bănacu, a declarat la începutul acțiunii: „Credem în parteneriatele de lungă durată cu furnizorii, clienții și toți ceilalți membri ai comunității locale, iar astăzi ne întâlnim să vă arătăm cum am ținut cont de opiniile dumneavoastră. Cu toții avem același țel, să asigurăm sustenabilitatea în industria lemnului, de aceea suntem deschiși la dialog și luăm în considerare recomandările care conduc la succesul comun”.

 

HS a analizat toate opiniile venite de la participanți și le-a folosit în îmbunătățirea planului de acțiuni pentru o industrie sustenabilă a lemnului

Reprezentanții HS au prezentat concluziile ultimei consultări publice de la Rădăuți, din octombrie 2017, și măsurile implementate de către companie, sistemul propriu de monitorizare prin GPS a transporturilor de lemn – Timflow, precum și zonele de achiziție de masă lemnoasă și măsurile de diminuare a riscului. În urma consultărilor publice anterioare, HS a analizat toate opiniile venite de la participanți și le-a folosit în îmbunătățirea planului de acțiuni pentru o industrie sustenabilă a lemnului în România, deja implementat de HS. Directorul de achiziții al Grupului Schweighofer, Adrian Dulgheru, a adăugat: „Holzindustrie Schweighofer prezintă în mod transparent traseul fiecărui camion care transportă lemn către fabricile sale prin intermediul sistemului de trasabilitate Timflow, o arhitectură de securitate unică în România. În continuare ne menținem și ne consolidăm dialogul cu părțile interesate și prin seria de consultări publice, dar și prin politica porților deschise pentru organizațiile non-guvernamentale, pe care le invităm să se alăture demersului comun de a contribui la asigurarea unei industrii sustenabile a lemnului”. Evenimentul din această toamnă, al treilea de acest gen organizat în ultimii doi ani la Rădăuți, a adus în fața publicului și experți care au prezentat aspecte legate de Regulamentul European privind Comerțul cu Lemn și provocări actuale în implementare, situația actuală a lemnului din Europa, resursele forestiere ale României, importanța măsurilor de securitate și sănătate a muncii în exploatarea forestieră, dar și aplicații moderne de estimare a volumului de lemn și cherestele.

 

Grupul Schweighofereste lider în industria europeană a prelucrării lemnului

Grupul Schweighofer își are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului. În prezent, Grupul este activ în industria de prelucrare a lemnului din Europa, având activități și în producția de energie din surse regenerabile și afaceri imobiliare. Divizia industrială a Grupului Schweighofer operează în România trei fabrici de cherestea și două fabrici de producție a panourilor din lemn, precum și o fabrică de cherestea în Germania. Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului, având în acest moment aproximativ 3.100 de angajați. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de țări din întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teme de interes actual dezbătute la consultarea publică de la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Teme de interes actual dezbătute la consultarea publică de la Rădăuți3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata de toamnă cu muștar și hrean Arată bine, este dulce-acrișoară, se face relativ ușor și se poate conserva timp îndelungat chiar fără sterilizarea borcanelor. Este bine să o păstrăm în borcane mici.Avem nevoie de:1 kg ardei gras, 1 kg kapia, 1 kg ceapă roșie, 1 kg... Citeşte