Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 238 (6948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Workshop

Seminar „Cum să îţi promovezi cu succes afacerea în mediul online”, vineri, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, 26 octombrie, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii din Suceava, începând cu ora 12:00, GI Fundaţia Comunitară Bucovina invită toţi sucevenii creativi care vor să înţeleagă mai bine mediul online şi cum ne ajută cunoaşterea acestuia să promovăm o afacere, indiferent de profilul acesteia, să participe în cadrul workshopului intitulat „Inspiraţie pentru Bucovina - Cum să îţi promovezi cu succes afacerea în mediul online”. Acest eveniment este organizat pentru cei care îşi doresc să înveţe ce impact are mediul online în creşterea afacerii lor, cum să creeze conţinut educativ, informând şi promovând produsele sau afacerea lor.

Workshopul este structurat în trei părţi, prima fiind intitulată ”Photo inspiration”, ce îl are ca speaker pe Cătălin Urdoi, un tânăr fotograf profesionist, cu apariţii în revista National Geographic. Acesta va vorbi despre cum poate fi realizată o fotografie comercială sau de produs, optimizată pentru mediul online, va oferi sfaturi şi exemple concrete.

În a doua parte a evenimentului, “Video inspiration”, va vorbi Ştefan Sfichi, videograph cu experienţă în domeniu.

Acesta va explica diferenţele dintre un video comercial şi unul artistic, ce înseamnă şi cum se compune un cadru pentru exterior şi unul pentru interior şi, cel mai important, cum arată un video care poate creşte un business.

Alex Dona, de la Times New Roman, este speakerul din cea de-a treia parte, intitulată ”The power of text: În dialog cu Alex Dona”. Alex este managing partner şi acţionar în cadrul publicaţiei Times New Roman pe care a crescut-o încet, dar sigur, folosindu-se de strategiile şi sfaturile pe care le va oferi şi la Suceava.

Conţinutul pentru mediul online pe diferite categorii de vârstă, promovarea plătită vs. promovarea organică, publicul ţintă, impactul sunt câteva dintre temele pe care acesta le va aborda.

Agenda completă a evenimentului, cât şi detaliile de înscriere la eveniment le găsiţi pe pagina de Facebook a grupului, https://www.facebook.com/fcbucovina/,sau la numărul de telefon 0749 789 829.

Amintim faptul că acest eveniment are ca scop strângerea de fonduri pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, un suflu nou pentru bucovineni. Fundaţia vrea să implice şi mai mult comunitatea în proiecte locale, reamintindu-le sucevenilor că ar putea să trăiască într-un oraş mai generos, mai conectat, cu oameni implicaţi, responsabili şi capabili să propună idei şi soluţii.

”Suntem un grup de oameni inimoşi care cred în puterea oamenilor din jurul lor, în spiritul de solidaritate şi în puterea binelui. Cu toţii avem ceva în comun, şi anume dorinţa de a face ceva pentru suceveni, pentru comunitate, pentru Bucovina”, ne-au spus organizatorii - GI Fundaţia Comunitară Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seminar „Cum să îţi promovezi cu succes afacerea în mediul online”, vineri, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Seminar „Cum să îţi promovezi cu succes afacerea în mediul online”, vineri, la Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei