Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 233 (6943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaluare

Toți directorii de școli din județ au primit „Foarte bine” pentru activitatea lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Județean (IȘJ) Suceava a realizat bilanţul activităţii din anul şcolar trecut a tuturor celor aproape 300 de directori de şcoli.

Potrivit datelor transmise de reprezentanţii instituţiei, activitatea profesională a tuturor managerilor şcolari din judeţ, adjuncţi şi directori plini, a fost notată cu „Foarte bine”.

„Perioada evaluării s-a încheiat, la fel și perioada contestațiilor, toți directorii fiind notați cu <Foarte bine>”, a menționat insp. Cezar Anuței, purtător de cuvânt al IȘJ Suceava.

În județul Suceava sunt 286 de directori de școli, dintre care 212 directori plini și 84 adjuncți, iar criteriile după care aceștia au fost notați fac referire la „organizarea activităților unității de învățământ”, „coordonarea/ conducerii activității unității”, „motivarea/ antrenarea personalului din subordine”, „monitorizarea/ evaluarea/ controlul activităților din unitatea de învățământ”, „relații de comunicare”, „pregătire profesională”. 

În funcție de punctajul obținut, managerii pot fi notați cu "Foarte bine", "Bine", "Satisfăcător" sau "Nesatisfăcător", acesta din urmă fiind echivalent cu schimbarea din funcţie.

Și anul trecut, directorii de școli din județ au fost apreciați la superlativ de Inspectoratul Școlar Județean, aceștia fiind notați cu 10 pe linie pentru modul în care au administrat școala în anul școlar 2016-2017.

După evaluarea directorilor, urmează finalizarea evaluării inspectorilor școlari, a inspectorilor generali adjuncți, a inspectorului general și a directorulul Casei Corpului Didactic, aceștia din urmă fiind notați de Ministerul Educației. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toți directorii de școli din județ au primit „Foarte bine” pentru activitatea lor.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toți directorii de școli din județ au primit „Foarte bine” pentru activitatea lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei