Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 232 (6942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clipe grele

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o autoutilitară marca VW Transporter. Teribilul accident s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.00, la Fântânele, iar din accident au mai fost rănite alte patru persoane, dintre care două au fost internate şi ele. Este vorba de sora de 14 ani a fetei rănită grav şi de mama celor două.

Daniela Hriscu, de 36 de ani, se afla împreună cu cele două fete într-o căruţă condusă de o rudă. În căruţă se mai aflau alte două persoane, şi cu toţii se îndreptau spre centrul comunei Fântânele.

La un moment dat, din sens opus a apărut un VW Transporter, condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Tudora, judeţul Botoşani.

Pentru că atelajul hipo nu avea dispozitive fluorescent –reflectorizante, şoferul nu l-a văzut în timp util şi l-a lovit în lateral cu putere.

Din impact a rezultat rănirea a cinci persoane, toate din căruţă, care au fost transportate la spital, dar numai în cazul mamei şi al celor două fiice s-a impus măsura internării.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, în timp ce alcoolemia căruţaşului, un tânăr de 19 ani, din comuna Fântânele, a fost de 0,27 mg/l alcool în aerul expirat.

La Spitalul Judeţean Suceava căruţaşul a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ceea ce o priveşte pe minora de 11 ani lovită în accident, aceasta a fost internată cu multiple traumatisme, iar în cursul zilei de ieri medicii au operat-o, iar starea ei era stabilă.

Rămâne de văzut dacă leziunile suferite nu vor fi prea grave şi cum vor evolua lucrurile din punct de vedere medical în perioada umrătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină.
 Vizualizări articol: 3549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei