Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 231 (6941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Artistul Ion Suruceanu va concerta la sfârşitul acestei luni la Ariata Events

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Interpretul de muzică uşoară din Republica Moldova Ion Suruceanu, cu o carieră muzicală în spate de aproximativ 50 de ani, va concerta vineri, 26 octombrie, la Ariata Events, cea mai nouă şi elegantă sală de evenimente, care se află la ieşirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului (Strada Aleea Vămii, nr. 7 C). Accesul în sală se va face la ora 18:30, iar concertul live va începe la ora 20:00. Preţul unui bilet, la concertul susţinut de îndrăgitul artist Ion Suruceanu, este de 75 de lei.

 

Piese nemuritoare

Sucevenii, şi nu numai, care doresc să participe la concertul organizat de Ariata Events au prilejul să intre în jocul armonios al cuvintelor, al gândurilor, al muzicii, toate transmise cu dăruire de Ion Suruceanu, care a mai susţinut şi alte concerte de succes la Restaurantul Vama Veche. Nu vor lipsi din repertoriul artistului piese precum: „Ce seară minunată”, „Bucuria”, „Sărut, femeie, mâna ta!”, „Numai tu, numai tu”, „Anii mei şi tinereţea”, „Clar de lună”, „Nu mă uita”, ”Melancolie” etc. Elegant, cu o voce caldă, plăcută, voce dublată de o sensibilitate şi o emoţie caracteristică unui artist care se respectă, Ion Suruceanu se aşteaptă ca şi  publicul care va alege să participe la concertul lui de pe 26 octombrie, zi de sărbătoare - Sf. Dimitrie, să cânte împreună cu el mai multe refrene, să creeze împreună o simbioză specială între interpret şi admiratorii lui.

 

Meniu special

Organizatorii evenimentului, Ariata Evens şi Restaurantul Vama Veche, au pregătit un meniu special pentru seara de 26 octombrie (semnat de executive chef Bogdan Câmpanu), meniu care combină perfect arome fine: Starter: Bonbons de foie gras în jeleu de zmeură, Terină cu pastramă afumată cu brânză feta, Canapea cu avelină şi somon fume; Friptură: Medalion Antonio cu cartofi gratinaţi, sos brun şi salată de ardei copţi; Desert: Lava Cake cu sos de vanilie; Vin (200 ml) din partea casei; Băuturi disponibile din lista meniu. Preţul unui meniu este 50 de lei. Preţul unui pachet (bilet la concert + meniu) este 125 de lei. Rezervări se pot face la telefon: 0721-526.939; 0728-444.949. Nu rataţi o seară a simţurilor, în care se vor combina arome fine, cu decoraţiuni elegante şi muzică de calitate. Ion Suruceanu promite o seară de neuitat, iar organizatorii vin în completare cu mâncare bună, eleganţă, rafinament şi bun gust, esenţa Ariata Events.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artistul Ion Suruceanu va concerta la sfârşitul acestei luni la Ariata Events.
 Vizualizări articol: 1949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Artistul Ion Suruceanu va concerta la sfârşitul acestei luni la Ariata Events5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei