Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 227 (6937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teatru

Actorul Ştefan Bănică vine sâmbătă, pe scena suceveană, în spectacolul „Jake şi femeile lui”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorul Ştefan Bănică va fi prezent sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în spectacolul „Jake şi femeile lui”. Un bilet costă 100 de lei şi 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Ştefan Bănică dă viaţă unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake şi femeile lui”. Piesa este regizată de Claudiu Goga, iar din distribuţie fac parte: Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminiţa Erga, Ada Galeş, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Roberta Mitache – femeile care populează lumea reală şi imaginară a lui Jake, interpretat de Ştefan Bănică. Jake este un scriitor de succes, care are relaţii cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relaţiile cu femeile din viaţa sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranţa de a înţelege modul prin care ar putea fi un soţ mai bun. Piesa permite spectatorului să intre în lumea interioară a celebrului autor, fiind în parte autobiografia celui mai mare dramaturg contemporan, Neil Simon. Acţiunea se desfăşoară în apartamentul newyorkez al scriitorului, unde realitatea şi imaginaţia se amestecă, graniţa dintre lumea reală şi universul din capul scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape topindu-se.

Luni, 5 noiembrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, va avea loc spectacolul de teatru „Pijamale”. Preţul unui bilet este 90 de lei şi 70 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Comedia "Pijamale" este un spectacol despre eternul război al sexelor, despre infidelităţi, decepţii, intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situaţie şi quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ţinute, toate îmbinate într-o spumoasă şi savuroasă parodie a zilelor noastre. Din distribuţia spectacolului fac parte Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Silviu Biriş, Romeo Pop, Vlad Jipa şi Alexandra Velniciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Ştefan Bănică vine sâmbătă, pe scena suceveană, în spectacolul „Jake şi femeile lui”.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Ştefan Bănică vine sâmbătă, pe scena suceveană, în spectacolul „Jake şi femeile lui”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei