Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 224 (6934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Măsuri de protecție, ordine și siguranță publică în zilele referendumului, asigurate de polițiști și alte structuri MAI

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră -  Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, se vor afla, în zilele de 6 și 7 octombrie, în misiuni pentru  asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot, pentru a asigura buna desfășurare a referendumului. Măsurile de pază şi protecţie instituite în secţiile de votare presupun prezenţa poliţistului, pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare. Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al forțelor implicate.

În acest context, în întreg județul 523 de polițiști vor asigura paza și protecția la 267 secții de votare, dintre cele 558 ce se vor constitui pe raza județului Suceava, iar pentru restul secțiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale M.A.I. De asemenea, peste 200 de poliţişti se vor afla în stradă în perioada 6-7 octombrie,  pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, vor fi asigurate rezerve de polițiști și echipe operative, pregătite să intervină, aproape 100 de polițiști fiind constituiți zilnic în rezerve de intervenție. Până la repartizarea buletinelor de vot şi a celorlalte  materiale necesare votării la secțiile de votare, 105 polițiști și 18 jandarmi vor fi în misiuni de protecție, atât a transportului buletinelor de vot, cât și a locurilor unde acestea vor fi depozitate.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni va avea în responsabilitate 135 de secții votare unde vor fi prezenți peste 250 de jandarmi. 230 de pompieri asigură desfășurarea în bune condiții a referendumului, specialiștii I.S.U. desfășurând activități de instruire pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă cu președinții secțiilor de votare, precum și recunoașterii în teren pentru asigurarea accesului autospecialelor și gestionarea eventualelor intervenții de urgență. În același timp 114 polițiști de frontieră  din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră - Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava şi  Sectoarele Poliţiei de Frontieră din județul Suceava vor asigura paza și supravegherea a 41 secții de votare aflate în zona de competență.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri de protecție, ordine și siguranță publică în zilele referendumului, asigurate de polițiști și alte structuri MAI.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsuri de protecție, ordine și siguranță publică în zilele referendumului, asigurate de polițiști și alte structuri MAI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei