Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 224 (6934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenție

Doi copii care se deplasau neregulamentar, victime ale unor accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii nesupravegheați de părinți și mai ales cei care circulă neregulamentar, fără a respecta normele elementare de circulație rutieră pentru pietoni, pot deveni în orice moment potențiale victime ale unor accidente rutiere. Așa s-a întâmplat joi, când doi copii, de 8 și 12 ani, au fost accidentați de autoturisme, după ce nu s-au conformat normelor elementare de circulație rutieră.

Un prim caz a fost înregistrat pe strada Slătioarei din municipiul Suceava, joi dimineață, înainte de ora 08.00. În timp ce conducea autoturismul Mercedes, având direcţia de deplasare dinspre strada Bistriţei spre strada Rulmentului, un bărbat de 39 de ani din oraș a surprins şi accidentat un băiețel de 8 ani, care traversa strada neregulamentar. În urma impactului, copilul a fost rănit uşor, fiind transportat de către un echipaj al ambulanței la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cel de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, deschis pentru „vătămare corporală din culpă”.

În aceeași zi, puțin după ora 12.00, un bărbat de 35 de ani din comuna Pătrăuți, în timp ce conducea autoturismul Ford pe DJ 208V, prin comuna Pătrăuți, dinspre cartier Moldoveni spre DN2, a acroșat și accidentat o fetiță de 12 ani din comuna Pătrăuți, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Fetița a fost rănită ușor și transportată la spital, în timp ce bărbatul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii vor stabili vinovățiile în cadrul unui dosar privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi copii care se deplasau neregulamentar, victime ale unor accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi copii care se deplasau neregulamentar, victime ale unor accidente rutiere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei