Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 224 (6934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

27 septembrie – 6 octombrie

Aprecieri pentru vârstnici, în cadrul Campaniei „Flori pentru suflet"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Șerbăuți, în colaborare cu Asociația „Niciodată Singur” și Fundația Principesa Margareta, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, școlile gimnaziale din Șerbăuți și Călinești, a marcat, împreună cu mai mulți elevi și cadre didactice, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Pe 30 septembrie, angajații Primăriei Șerbăuți, împreună cu cadre didactice și elevi voluntari din cadrul școlilor gimnaziale din Șerbăuți și Călinești, au dăruit flori și felicitări bunicilor și străbunicilor aflați la cele două biserici din cele două sate, dar au mers și la domiciliul unor bătrâni care, fiind prea în vârstă sau bolnavi, nu au putut veni la biserică. Încântați de surpriza făcută, bătrânii au transmis organizatorilor și voluntarilor gândurile lor bune și le mulțumesc pentru atenția acordată. Tot pe 30 septembrie, la Biserica din Stroiești au fost sărbătoriți bătrânii aflați la slujba de duminică, în cadrul Campaniei "Flori pentru suflet". Pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, voluntari din cadrul DGASPC Suceava (copii și tineri din cadrul Serviciilor multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Suceava) au împărțit flori și felicitări din partea Asociației „Niciodată singur", în Sala „Ștefan cel Mare” a Palatului Administrativ, persoanelor vârstnice care au participat la ședința festivă organizată în cinstea lor de către Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Suceava. Prezența copiilor a fost o surpriză plăcută pentru fiecare din cei prezenți. La Fundu Moldovei, beneficiarii Casei de Tip Familial ,,Visătorii„ Fundu Moldovei, împreună cu angajații centrului au făcut fericiți 40 de vârstnici din localitate, dăruindu-le flori și felicitări. În centrul Sucevei, voluntarii de la Servicii multifuncționale de tip rezidențial Suceava au împărțit flori și felicitări persoanelor în vârstă întâlnite pe stradă. Și Asociația "Zâmbete în Bucovina" și voluntari de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Suceava” au făcut parte din povestea Campaniei "Flori pentru suflet". Ei s-au întâlnit cu bătrânii de la Căminul „Victor” din Ilișești, le-au dăruit flori, felicitări și ciocolată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aprecieri pentru vârstnici, în cadrul Campaniei „Flori pentru suflet".
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aprecieri pentru vârstnici, în cadrul Campaniei „Flori pentru suflet"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei