Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 221 (6931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declarație politică

Dumitru Mihalescul: „Legile și politicienii trebuie să se întoarcă la valorile creștine!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul afirmă într-o declarație politică că problemele pe care le întâmpină societatea noastră astăzi sunt cunoscute de fiecare român și că de 28 de ani politicienii nu fac altceva decât să se eschiveze în rezolvarea lor sau să trateze efectele, nu și cauzele. "Tot de 28 de ani luptăm cu sărăcia, cu prăduirea banului public, cu subdezvoltarea sistemului de educație și de sănătate. În aceeași perioadă s-au făcut planuri mărețe pentru construcția de autostrăzi și căi ferate, însă, în realitate, autostrăzile sunt mai puține, căile ferate se scurtează, trenurile dispar, iar românii pleacă din țară în număr tot mai mare", a precizat Dumitru Mihalescul, care a mai adăugat că „împărtășesc tot mai puternic opinia că politicienii și legile care s-au făcut și încă se fac în Parlament au ajuns să se îndepărteze tot mai mult de valorile creștine, de valorile pe care s-a construit România, în urmă cu o sută de ani. Dacă legile și faptele politicienilor s-ar întoarce la valorile creștine, atunci cele mai multe dintre problemele care fac viața românilor un calvar nu ar mai exista!”. Parlamentarul sucevean mai arată că "valorile creștine ne învață foarte clar ceea ce înseamnă iubirea față de aproapele tău, iar un politician care ar fi ghidat de aceasta s-ar dedica și ar lupta cu toate resursele pentru drepturile cetățenilor care i-au acordat încrederea. Credința noastră creștină spune cât este de important să nu risipești, iar dacă aleșii poporului nu ar uita acest lucru, atunci nu ar exista corupție, nici prăduirea banilor publici și nici legi prin care să se lase portițe deschise pentru șmecherii abonați la banii românilor".

 

Mihalescul: "Minciuna ar dispărea din politică, încrederea în instituții ar crește…"

Deputatul penelist spune că dacă politicienii și-ar cinsti părinții și bunicii, atunci nu am avea și astăzi cei mai săraci pensionari din Uniunea Europeană, umiliți cu pensii de câteva sute de lei, în vreme ce miliarde de lei se duc în fiecare an pe apa sâmbetei. "Dacă politicienii ar mai crede în puterea și dragostea familiei, atunci nu ar mai avea dileme dacă o familie este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, ci s-ar orienta cu toată energia către viitorul copiilor acestei țări. Dacă politicienii și legile elaborate de ei ar fi făcute cu credință în valorile noastre creștine, atunci minciuna ar dispărea din politică, încrederea în instituții ar crește, înșelarea cetățenilor nu ar mai fi permisă, furtul din bani publici ar fi condamnat în mod real, nu doar declarativ, iar școala, familia și părinții ar fi respectați așa cum se cuvine”, a încheiat Dumitru Mihalescul, deputatul PNL ales în circumscripția electorală nr.35 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Legile și politicienii trebuie să se întoarcă la valorile creștine!”.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dumitru Mihalescul: „Legile și politicienii trebuie să se întoarcă la valorile creștine!”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei