Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 220 (6930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fals și uz de fals

Percheziții ale polițiștilor la transportatori de persoane care au microbuze ce tranzitează și municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni, sub coordonarea unui procuror, au descins, ieri dimineață, în cadrul unor percheziții care au vizat transportatori de persoane care au microbuze cu care fac curse între localități limitrofe, care tranzitează și municipiul Suceava.

Perchezițiile s-au desfășurat în urma autorizațiilor obținute de la Judecătoria Suceava, iar infracțiunile pentru care se fac cercetări sunt de fals material în înscrisuri oficiale, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Ar fi vorba de falsuri în urma cărora unele mașini ar fi fost folosite ilegal pe trasee.

Neregulile au fost semnalate în ultimele luni de zile de către polițiști de la Biroul Rutier Suceava, în urma controalelor în trafic.

În ultima perioadă, polițiștii au fost angrenați în mai multe acțiuni de control în municipiul Suceava. La finele lunii iulie, o astfel de acțiune de control s-a întins pe durata unei săptămâni. Atunci, s-au dat amenzi foarte mari, iar de la cinci microbuze s-au ridicat numerele de înmatriculare și li s-a suspendat dreptul de circulaţie pentru 6 luni de zile.

Polițiștii au dat atunci amenzi de câte 10.000 de lei, pentru microbuze care efectuau transport fără a deţine licenţă de traseu pentru transport public local în municipiul Suceava. Este vorba de maşini care aparţineau de firme care aveau licenţe pe anumite trasee, însă nu pentru acele autovehicule ori pe traseele pe care au fost găsite. Se pare că după aceste controale, în urma verificărilor amănunțite, au fost descoperite și alte nereguli, cu iz penal, legate de falsuri în documente, care să dea aparența de legalitate.

Acțiunea de ieri a constat în ridicarea de documente, care vor face de acum încolo obiectul unor cercetări amănunțite.

De-a lungul timpului s-a constatat clar, cu probe, că multe microbuze care au licenţă pentru trasee interjudeţene, legând localităţi apropiate din jurul municipiului Suceava, nu fac traseele complete, iar adevărata lor miză este să circule prin municipiul reşedinţă de judeţ, de unde „culeg” călători mulţi, care merg pe distanţe scurte şi aduc profituri mari. O a doua mare problemă este cu maşinile fără licenţă, suplimentate pe lângă cele autorizate să circule pe trasee.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții ale polițiștilor la transportatori de persoane care au microbuze ce tranzitează și municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziții ale polițiștilor la transportatori de persoane care au microbuze ce tranzitează și municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei