Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 212 (6922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Doi fraţi din Mitocu Dragomirnei, condamnaţi pentru că au agresat un consătean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din Mitocu Dragomirnei au fost condamnaţi de judecătorii de la Tribunalul Suceava după ce au bătut un consătean. Unul dintre fraţi a primit condamnare cu executare, în timp ce al doilea frate are condamnare cu suspendare.

Mai exact, magistraţii l-au găsit vinovat pe Vasile Emanuel Stan atât pentru tentativă la omor, cât şi pentru tulburarea ordinii publice. El a fost condamnat la 4 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Fratele său, Vasile Elvis Stan, a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii publice la 8 luni de închisoare, iar magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Agresiunea a fost comisă pe 9 iunie, în jurul orei 22.00, într-un loc public, pe fondul unui conflict spontan.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava se arată că inculpatul, respectiv Vasile Emanuel Stan, a lovit victima cu un corp contondent (lopată) în zona capului, cauzându-i leziuni care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale. Deși lovitura nu a pus în pericol direct viața victimei, procurorii au reținut intenția de a ucide.

„Exercitarea unui astfel de act de violenţă într-o zonă vitală, cu un corp contondent dur (o lopată) era aptă să conducă la suprimarea vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs însă din motive independente de intenţia şi acţiunea autorului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

După ce au audiat martori și au studiat mai multe înregistrări video, polițiștii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi faţă de fratele agresorului, Vasile Elvis Stan.

Mai trebuie spus că decizia de ieri a Tribunalului Suceava nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi din Mitocu Dragomirnei, condamnaţi pentru că au agresat un consătean.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi fraţi din Mitocu Dragomirnei, condamnaţi pentru că au agresat un consătean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei