Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 205 (6915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Începând din 2019

Vacanţe în Egipt cu zboruri directe din Suceava către Hurghada

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea pleca în vacanţă în Egipt cu zboruri directe din Suceava. Unul dintre cei mai mari tour-operatori din România, Christian Tour, a anunţat în mod oficial că în premieră, începând de anul viitor, se vor opera zboruri charter de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava către Hurghada, în Egipt. Cursele charter din Suceava către Egipt vor debuta pe 24 mai 2019 și se vor încheia pe 27 septembrie 2019. Plecările vor fi în fiecare zi de vineri, iar preţul unui pachet pornește de la 417 euro + 95 euro taxe de aeroport, sumă care acoperă șapte nopţi de cazare, bilete de avion, zbor direct Suceava-Hurghada, transferuri de la aeroport la hotel și retur. Turiștii care își rezervă vacanţa din timp beneficiază de condiţii de plată foarte avantajoase. Astfel, trebuie să plătească un avans de 25 de euro de persoană la înscriere, diferenţa de până la 60% până la expirarea perioadei de early booking și restul sumei cu până la 21 de zile înainte de plecare. Pachetele cu reduceri early booking pentru vacanţele în Egipt cu zboruri din Suceava au fost puse deja în vânzare pe site-ul Christian Tour, dar și prin agenţiile partenere din judeţul Suceava. Până în prezent nu a fost stabilit orarul de zbor al avioanelor, acesta urmând să fie anunţat în perioada următoare. Christian Tour este cel mai mare operator de avioane charter din România, în sezonul estival 2018, operând împreună cu partenerii proprii, companii aeriene, 48 de avioane charter pe săptămână către destinaţii din Grecia, Turcia, Egipt și Spania de pe aeroporturile București, Arad, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Reprezentanţii Christian Tour ne-au declarat că Suceava a fost aleasă pentru suplimentarea zborurilor charter deoarece este un pol important în zona Moldovei din punct de vedere economic. „Astfel, este firească decizia de a include acest oraș în planurile noastre pentru anul viitor. Prin urmare, vom introduce o cursă săptămânală pe ruta Suceava – Hurghada”, au transmis reprezentanţii Christian Tour.

De precizat că anul acesta, de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava au fost zboruri charter către Zakynthos, în Grecia, și în Antalya și Bodrum, în Turcia, pachetele de vacanţă fiind oferite de trei tour-operatori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţe în Egipt cu zboruri directe din Suceava către Hurghada.
 Vizualizări articol: 3148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Vacanţe în Egipt cu zboruri directe din Suceava către Hurghada5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei