Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 205 (6915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Voluntariat

Acțiune în scop caritabil, sâmbătă, la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Siret va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 9:30,  acțiunea în scop caritabil „Drumeție pentru pentru o nouă viață”, ediția a VI-a, organizată de Fundaţia Umanitară “O Nouă Viaţă“ Siret. Evenimentul își propune să promoveze activitățile Fundației Umanitare “O Nouă Viață”, beneficiile voluntariatului în scopuri umanitare și strângerea de fonduri, să îi familiarizeze pe participanți cu tot ce înseamnă cultura și obiectivele marcante ale orașului Siret, să își ajute comunitatea în sânul căreia se desfășoară acțiunea, prin gesturi caritabile și nu numai. Ca în fiecare an, evenimentul oferă oportunități de team-building, networking și publicitate, iar fondurile obținute se vor îndrepta către susţinerea mai multor proiecte sociale.

 

Program educațional pentru copiii din familii defavorizate

Directorulexecutiv al Fundației Umanitare “O Nouă Viață”, Marcela O’Connor, a declarat că „acest eveniment este o ocazie perfectă pentru fiecare dintre noi de a se implica activ în comunitate. Astfel, la cele 5 ediții anterioare ale drumeției, Fundația Umanitară O Nouă Viață Siret a reușit să strângă fonduri care au sprijinit dezvoltarea unui program educațional pentru copii din familii dezavantajate, dotarea Centrului socio-vocațional de zi, achiziționarea de dotări pentru protecția împotriva incendiilor la locuințele minim protejate (garsoniere) și centrale termice la Casa Emanuel”. Pentru ediția din acest an, reprezentanții fundației au declarat că fondurile vor fi utilizate pentru dotarea și adaptarea celor cinci case ale Fundației din Siret, pentru a corespunde normelor ISU în vigoare, sprijinirea în viitor a programului educațional pentru copiii din familii defavorizate și asigurarea continuității activităților în cadrul centrului de zi și garsonierelor.

 

Traseu de dificultate medie

Drumeţia din acest an va consta în parcurgerea unui traseu de dificultate medie de aproximativ două ore, în oraşul Siret. Traseul are ca punct de plecare prima casă construită a Fundației "O Nouă Viață" - Casa Kincasslagh din str. Sucevei, nr. 16, Siret. Participanții vor parcurge traseul pe strada Sf. Treime, Casa Killybegs, Zona Horait (Str. Sas Voda), vor traversa E 85, pe lângă capela Sfânta Maria, vor coborî pe vechiul drum ce lega Siretul de Suceava și se vor întoarce în locația Fundației (curtea Casei Kincasslagh). Organizatorii evenimentului au pregătit un traseu divers, iar la încheierea evenimentului va fi organizat un grătar la care sunt invitaţi toţi participanţii. Cei care doresc să obţină informaţii despre evenimentul de sâmbătă pot lua legătura cu Marcela O’Connor, la telefon 0744 527 294, sau cu Anca Tablan, la telefon 0733 965 848. Pentru mai multe detalii despre Fundaţia "O Nouă Viaţă", precum şi despre eveniment, au fost create paginile de internet www.fonv.org şi http://sponsoredwalk.fonv.org. Proiectul Fundaţiei „O Nouă Viaţă” este susţinut și anul acesta de Primăria Siret, SC Killer SRL, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava și Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiune în scop caritabil, sâmbătă, la Siret.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acțiune în scop caritabil, sâmbătă, la Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei