Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 204 (6914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

Parcarea Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava va fi extinsă cu 300 de locuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava va fi extinsă cu încă 300 de locuri. Contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru extinderea parcării aeroportului a fost deja semnat, suma alocată fiind de aproape 48.000 de lei. Pe lângă studiul de fezabilitate vor fi întocmite și studiile de fundamentare, geotehnic și topografic, precum și documentaţiile aferente obţinerii avizelelor necesare pentru extinderea parcării. Noua parcare va fi amenajată în apropierea Centrului Economic Bucovina. La întocmirea studiului se va avea în vedere reconfigurarea sistemului de acces, montarea unei case automate de plată, precum și implementarea unui sistem de plată cu cardul. Parcarea va avea un sistem de iluminat modern, căi de acces pietonale, panouri de informare și sisteme de supraveghere video.

În momentul de față parcarea asfaltată a Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava are 86 de locuri pentru autoturismele pasagerilor. Parcarea actuală a fost extinsă prin balastare, obținându-se un total de 140 de locuri de parcare, insuficiente pentru solicitările existente. Mai mult, partea balastată nu are căi de acces pietonale, accesul pasagerilor cu bagaje fiind dificil în zona respectivă. De precizat că pentru amenajarea noii parcări cu 300 de locuri, cheltuielile estimate sunt de 1,5 milioane de lei, fără TVA.

Reamintim că începând cu data de 1 aprilie 2018 a devenit funcțional sistemul de plată pentru parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. Pentru prima oră de parcare se plătește o sumă de cinci lei de mașină, iar intervalul care depășește prima oră se va taxa cu un leu/fiecare oră. Fracțiunile de oră se vor considera o oră întreagă. Pentru pierderea tichetului de parcare se va plăti o sumă de 200 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava va fi extinsă cu 300 de locuri.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcarea Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava va fi extinsă cu 300 de locuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei