Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 203 (6913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiție

Elevii de la Şcoala Gimnazială Berchişeşti au o nouă sală de sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la şcoala gimnazială din comuna Berchișești au o nouă sală de sport. La debutul noului an școlar de la această unitate de învățământ, primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a precizat că noutatea absolută a desfăşurării procesului educaţional din această comună este noua şi moderna sală de sport, de care se vor bucura toţi elevii. „Nu foarte multe comune din ţară au o sală de sport ca a noastră, astfel încât efortul administraţiei locale de a oferi cele mai bune condiţii copiilor a fost unul lăudabil. În aceste condiţii, consider că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata dimensiune că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început”, a spus Violeta Țăran. Ea a ținut să mulțumească cadrelor didactice din Berchişeşti pentru efortul acestora de a-i pregăti pe copii. „Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle curaj şi pasiune pentru învăţat, pentru a-şi duce la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an! Primăria şi Consiliul Local vor sprijini şi în noul an şcolar unităţile de învăţământ din comuna Berchişeşti, asigurând toate cele necesare unui învăţământ de calitate. Vreau să le mulţumesc elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor! Mult succes, inspiraţie şi putere de muncă în noul an şcolar!”, a fost mesajul transmis de Violeta Țăran la deschiderea noului an școlar.

De precizat că noua sală de sport din Berchișești a fost construită printr-un proiect iniţiat de primărie şi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Valoarea investiției a fost de 2,24 milioane de lei, fără TVA. Sala de sport se află pe terenul unde a funcționat vechea şcoală, foarte aproape de clădirea şcolii gimnaziale din Berchișești. Sala are o tribună cu capacitatea de 102 locuri și dispune de instalaţii specifice jocurilor de handbal, baschet, volei, tenis de câmp, badminton, minifotbal, spaliere pentru gimnastică, spaţiu pentru prim ajutor, depozitare, patru vestiare cu grupuri sanitare dotate cu duşuri şi toalete, cabinetul profesorului, spaţii administrative, spaţii create special pentru persoanele cu handicap. Sala dispune și de un sistem de ventilaţie modern, un sistem de sonorizare integrat, supraveghere video, o centrală termică pe combustibil solid şi o instalaţie de panouri solare, dar şi o pardoseală din covor sintetic modular, cu strat de absorbţie, cu grosime de 12 cm, rezistent la abraziune şi la impact. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la Şcoala Gimnazială Berchişeşti au o nouă sală de sport.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii de la Şcoala Gimnazială Berchişeşti au o nouă sală de sport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei