Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 199 (6909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perseverență infracțională

Tupeu maxim: șofer beat, prins la volan de două ori, în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Dolhasca, a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore, după ce a fost prins la volan beat, în două rânduri, în interval de câteva ore. Faptele s-au derulat în seara zilei de 30 august, respectiv în noaptea de 30 spre 31 august. Practic, inculpatul a fost prins beat la volan cu o mașină, i s-a făcut dosar penal și i s-a reținut permisul de conducere, iar apoi s-a urcat în altă mașină și a ieșit din nou în trafic. După completarea probatoriului, pe 5 septembrie, Vasile Todiraș a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În primă fază, în seara zilei de 30 august, în jurul orei 18.15, pe strada Petru Rareș din Dolhasca, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrația de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ patru ore mai târziu, puțin după miezul nopții, bărbatul a condus autoturismul fratelui său, având o alcoolemie de 2,05 grame la mie alcool pur în sânge, rezultată în urma recoltării probelor biologice. De această dată, șoferul pericol public a comis o dublă infracțiune, pentru că nu mai avea nici dreptul de a conduce autovehicule.

Așadar, perseverență infracțională maximă, care din fericire nu a dus la producerea unei tragedii.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni urma să dispună cum vor continua cercetările și măsurile care vor fi luate în continuare față de inculpat.

Din păcate, remarcăm zilnic faptul că polițiștii prind în trafic numeroși șoferi pericol public, fără permise de conducere sau sub influența alcoolului.

Un exemplu recent este cel de marți, 4 septembrie, când polițiștii au întocmit în doar câteva ore șase dosare penale pe numele unor persoane prinse în trafic deși nu aveau drept de a conduce. Cei cinci bărbați și o femeie fie nu avea permis de conducere, fie au prezentat permise de conducere false.

În aceste condiții nici nu este de mirare că suntem și am rămas și în 2018 pe primul loc la nivel național la număr de morți în accidente rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tupeu maxim: șofer beat, prins la volan de două ori, în câteva ore.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tupeu maxim: șofer beat, prins la volan de două ori, în câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei