Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 193 (6903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Burgeri, paella caliente și scoici proaspete la LIVE FOOD FEST by Carrefour

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Carrefour Suceavainvită sucevenii în perioada 30 august – 02 septembrie să se bucure, în premieră, de atmosfera unui festival de street food cu preparate delicioase, demonstraţii de gătit, dar şi invitaţi de excepţie. Evenimentul va avea loc în parcarea Shopping City Suceava şi va fi deschis publicului zilnic, de joi până duminică inclusiv, în intervalul 10:30-21:00.

Chef Ciprian Ogarcă, câştigătorul MasterChef România, vine pentru prima dată la Suceava şi va fi prezent sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 12:00, în zona Gastro a hypermarket-ului şi apoi în parcare la street food by Carrefour cu preparate variate: burgeri cărnoși, sandvișuri în combinaţii de brânzeturi, legume proaspete de provenienţă locală, iar pentru pofticioşi va pregăti paella caliente şi scoici proaspete şi delicioase.

De asemenea, surprizele nu se vor lăsa aşteptate: kids corner pe perioada întregului festival, dar şi prezenţa unui caricaturist sâmbătă, de la ora 15:00 până la 21:00.

În cadrul evenimentului vă aşteptă un corner special de mâncare gătită cu un supergrătar, dar şi două food truck-uri tematice proprii: "Say Cheese" şi „Burger Truck”. Prin aceste spații de vânzare Carrefour oferă un meniu inedit ce conține atât preparate din pește, fructe de mare, dar şi tochitură, mititei sau clătite.

La "Say Cheese" clienții vor găsi o varietate de „grilled sandwiches” bazate pe combinaţii de brânzeturi, precum "Sandvișul plin de sănătate" - realizat din produse BIO Carrefour, iar la „Burger Truck” pot fi găsiţi cei mai gustoşi burgeri din carne de vită, salate și alte preparate delicioase.

CHEF & FRIENDS. LIVE FOOD FEST by Carrefourreprezintă un concept nou pe care îl abordează un retailer în România. Astfel, Carrefour România susţine dezvoltarea zonei gourmet food printr-o serie de experienţe culinare dintre cele mai variate în cadrul a diverse evenimente în parcările hipermarketurilor Carrefour din ţară. Prin conceptul de street food, Carrefour oferă consumatorilor produse BIO, legume proaspete şi produse provenite de la producători locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Burgeri, paella caliente și scoici proaspete la LIVE FOOD FEST by Carrefour.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burgeri, paella caliente și scoici proaspete la LIVE FOOD FEST by Carrefour0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei