Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 190 (6900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

S-a născut a doua oară

Un copilaş a scăpat teafăr după ce a fost aruncat prin portiera unei maşini lovite violent de un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un copilaş în vârstă de un an şi jumătate a scăpat ca prin minune cu viaţă în urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, în municipiul Suceava. Băiatul a supravieţuit aproape miraculos, scăpând doar cu traumatisme minore după ce autoturismul în care se afla alături de mama sa a fost lovit foarte violet de un vehicul greu, într-o intersecţie din municipiul Suceava.

Impactul violent s-a produs pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la semaforul de la Metro, care face legătura cu strada Bistriţei, care vine din cartierul Obcini.

Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere şi ar indica faptul că accidentul a fost provocat de şoferul tirului, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului. De altfel, şi poliţiştii rutieri care au făcut cercetarea preliminară la faţa locului au ajuns la această concluzie.

Pe imaginile filmate se vede că un cap de tir vine cu viteză dinspre sensul giratoriu care duce spre Moara şi Fălticeni, pe banda a II-a de mers. Vehiculul greu condus de Nicolae Tomulică, în vârstă de 23 de ani, din Săveni - Botoşani, loveşte în lateral un autoturism de teren care ieşise deja dinspre cartierul Obcini. Autoturismul condus de o femeie în vârstă de 41 de ani, din Moara, este lovit violent şi proiectat pe contrasens. Tot pe sens opus a ajuns şi tirul, care a sărit la propriu peste scuarul care desparte cele două sensuri de mers şi a lovit trei maşini care stăteau la semafor, pe sensul dinspre Spitalul Judeţean Suceava spre ieşirea din oraş.

Un copilaş aflat în autoturismul lovit violent de tir, în intersecţie, este aruncat prin portiera care s-a deschis în timpul ciocnirii. La câteva secunde după impact, copilul este recuperat din spatele tirului, de pe stradă, şi scos la marginea drumului. 

În urma accidentului din zona Metro a rezultat rănirea a trei persoane, dintre care doi adulţi şi copilul.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe SMURD şi echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

Având în vedere cum s-a produs accidentul şi unde a fost găsit copilul, se poate spune că ieri acesta s-a născut pentru a doua oară.

Medicii au constatat că micuţul a suferit un traumatism cranian minor şi câteva excoriaţii la nivelul feţei. 

Din cauza accidentului, traficul rutier s-a blocat aproape complet în jumătate de oraş, iar circulaţia spre şi dinspre cartierul Obcini a devenit un coşmar. De altfel, şoferii de pe autobuzele TPL i-au anunţat pe călători să coboare din mijloacele de transport pentru a merge mai departe pe jos.

Resturile de caroserie şi mase plastice rezultate de la autoturismele implicate au trebuit adunate de pe carosabil pentru a debloca traficul auto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un copilaş a scăpat teafăr după ce a fost aruncat prin portiera unei maşini lovite violent de un tir.
 Vizualizări articol: 7381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un copilaş a scăpat teafăr după ce a fost aruncat prin portiera unei maşini lovite violent de un tir5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru un prieten trimis de
(28 aug 2018, 19:46:58
Intreb asa, pentru un prieten: Auto ,,pejo" electrice SV...PMS,cumparate de primarie se parcheza la domiciliul angajatilor primariei de ceva vreme? ,,Un grup de curiosi''

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei