Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 190 (6900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Goană

Poliţia, urmărire în trafic, apoi pe jos, după trei tineri care au fugit în direcţii diferite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au avut parte, duminică noapte, de o nouă misiune complicată, după ce un şofer a refuzat să oprească la semnalul regulamentar de oprire în trafic. Poliţiştii au plecat într-o urmărire în trafic, iar la un moment dat din maşină au coborât trei tineri, care au fugit în direcţii diferite. Doi dintre ei au fost prinşi imediat, iar al treilea, şoferul, după extinderea căutărilor. Din cercetări a rezultat că la volan s-a aflat un tânăr de 18 ani, care nu are permis de conducere. Mai mult, cel în cauză are antecedente în materie de furturi şi tâlhării, fiind acuzat că a făcut parte dintr-o grupare periculoasă.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.30, patrula de poliţie efectua monitorizare trafic la intersecţia DN 2H cu DJ 178C, pe raza comunei Gălăneşti, şi a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Skoda Octavia, înmatriculat în Bulgaria.

Şoferul a demarat în trombă şi a gonit spre un drum comunal neclasificat, pe care a intrat. În zona unei clădiri dezafectate, cei trei tineri au coborât din maşină şi au fugit.

Poliţiştii au plecat în urmărire pe jos, imobilizându-i pe doi dintre fugari. Este vorba de doi tineri din Dorohoi, despre care s-a stabilit ulterior că erau pasageri în maşină.

În urma căutărilor şi a extinderii acestora, în jurul orei 2.00 din noapte, pe un drum comunal a fost identificat un tânăr asupra căruia a fost găsită cheia maşinii. Elisei Scripcariuc, în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în municipiul Rădăuţi, este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor. Acesta nu deţine permis de conducere şi a fost judecat şi condamnat pentru implicarea în furturi şi tâlhării, împreună cu un grup mai numeros de tineri de etnie romă cunoscuţi ca foarte periculoşi. Acesta avea 15-16 ani la data comiterii faptelor şi a scăpat cu o pedeapsă relativ uşoară, de internare într-un centru educativ.

Grupul celor trei tineri poate fi catalogat drept suspect, iar ce se remarcă este că indivizi din Botoşani se „plimbă” tot mai des prin zona Rădăuţi.

Pentru fuga de duminică noapte, tânărul în vârstă de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Conform poliţiei, tânărul a recunoscut faptul că el a condus autoturismul şi nu a oprit la semnalul poliţiei, deoarece nu posedă permis de conducere.

El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, urmărire în trafic, apoi pe jos, după trei tineri care au fugit în direcţii diferite.
 Vizualizări articol: 2525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţia, urmărire în trafic, apoi pe jos, după trei tineri care au fugit în direcţii diferite5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei