Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 190 (6900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: Conducerea primăriei vrea cu orice preţ să facă din nou Suceava de râs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că actuala conducere PNL a Primăriei Suceava nu conteneşte să se facă de râs şi nu ratează nici o ocazie în acest sens. Dan Ioan Cuşnir a precizat că cei din conducerea primăriei s-au făcut de nenumărate ori de râs, dar în fapt au făcut de râs Suceava. În acest sens, el a dat mai multe exemple, printre care „penibila participare” în competiţia pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene 2020, „jenantele” terenuri pentru minifotbal şi minitenis din zona de agrement Tătăraşi, ”revoltătorul” pasaj amenajat în zona Bazar pe sub pod în zona inundabilă a râului Suceava, dar şi faptul că municipiul reşedinţă de judeţ este singurul oraş din lumea civilizată în care în loc să se redeschidă pasajul subteran din zona Carrefour, s-a amenajat o trecere de pietoni pe deasupra pasajului subteran.

Preşedintele PSD Suceava a precizat că un alt exemplu recent demonstrează faptul că actuala conducere PNL a municipiului vrea cu orice preţ să facă din nou Suceava de râs. „De câteva săptămâni se amenajează câteva locuri de parcare pe strada Mărăşeşti, în zona Areni, o lucrare care ar fi trebuit să dureze 2-3 zile, dar care în Suceava anului 2018 durează câteva săptămâni. Nu această întârziere este cea mai gravă problemă”, a spus Cuşnir, care a adăugat că „după cum se desfăşoară lucrările, având în vedere că se pregăteşte substratul de nisip pe care se aşază pavelele, în mijlocul parcării vor rămâne doi stâlpi, urmând ca ulterior, printr-un alt proiect să fie spartă din nou zona respectivă şi să fie mutaţi stâlpii sau îngropate firele. Alţi bani, altă distracţie, dar pe banii, timpul şi răbdarea sucevenilor”.

Dan Ioan Cuşnir a precizat că având în vedere această situaţie, conducerea PNL a Primăriei Suceava trebuie să explice cum vor deschide portierele pasagerii din autoturismele care vor parca lângă cei doi stâlpi. „Aţi mai văzut undeva, în lumea civilizată, stâlpi în mijlocul parcărilor amenajate între carosabil şi trotuare? Serviciul Poliţiei Rutiere a avizat aşa ceva?”, i-a întrebat Dan Ioan Cuşnir pe cei din conducerea Primăriei Suceava.

El consideră că Suceava devine un oraş nefrecventabil pentru că este condusă de 14 ani de „indivizi care nu înţeleg care este responsabilitatea lor faţă de suceveni” şi care nu respectă contractul social dintre administraţie şi cetăţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: Conducerea primăriei vrea cu orice preţ să facă din nou Suceava de râs.
 Vizualizări articol: 3825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Dan Ioan Cuşnir: Conducerea primăriei vrea cu orice preţ să facă din nou Suceava de râs4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Căprării trimis de
(28 aug 2018, 11:51:58
Deşi prezintă importanţă, situaţiile pe care le observă şi le sesizează dl. Cuşnir sunt relativ nimicuri !Dacă tot doreşte dl. Cuşnir să devină primar îl rugăm să abordeze subiecte mai importante şi de strategie !!!
2.   Prea putin trimis de
(28 aug 2018, 16:29:55
Dl Cusnir, se vede de la o posta ca vreti sa ajungeti primar al Sucevei dar va ocupati de niste lucruri absolut marunte ( nu spun ca nu sunt importante). Poate ca Suceava are nevoie de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung, are nevoie de o noua viziune de dezvoltare!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei