Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 189 (6899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Lăsată uitării

Aşa arată parcarea promisă de Primăria Suceava pentru a deservi Zona de Agrement Tătăraşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din criticile aduse la momentul inaugurării Zonei de Agrement Tătăraşi a fost aceea că acolo nu este amenajată o parcare în care oamenii care doresc să-şi petreacă timpul liber să aibă unde-şi lăsa maşinile. La mijlocul lunii aprilie a acestui an, conducerea Primăriei Suceava, prin vocea viceprimarului Marian Andronache, anunţa că acest neajuns va fi eliminat.

„Am identificat o posibilitate de extindere a locurilor de parcare pentru zona de agrement la baza Dealului Tătărași, în capătul străzii Paris, din cartierul Europa. Acolo este o suprafață de peste 2000 de mp, care poate fi extinsă chiar la 3000 de mp, prin nivelarea terenului, unde se pot face locuri de parcare pentru aproximativ 400 de mașini”, suna declaraţia lui Marian Andronache din urmă cu patru luni şi ceva.

Tot atunci, se promitea că lucrările vor începe cât mai rapid, iar parcarea va fi funcţională într-o perioadă de timp rezonabilă.

În patru luni şi jumătate „parcarea”  nu este altceva decât un loc părăsit, cu multe bălării şi moloz rezultat din demolări aruncat pe acea suprafaţă. Plus nişte roabe de balast care au fost aduse şi răsturnate pentru a permite cândva turnarea unui strat de asfalt.

Cât despre utilajele care ar trebui să lucreze, acestea sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire. Încă o promisiune pe care Primăria Suceava a "onorat-o" aşa cum se cuvine.

 

Zona de Agrement Tătăraşi, o investiţie cu o mulţime de lacune

La fel de adevărat este că nici drumul de acces către zona de agrement, de pe strada Alexandru cel Bun, ce trece prin spatele sediului Primăriei Suceava, pe strada Nicolae Titulescu, urmând ca de acolo, să se facă legătura cu ceea ce se vrea parcare pentru 400 de mașini, nu a avut parte de vreun soi de atenţie din partea Primăriei Suceava şi arată la fel ca acum jumătate de an.

În prezent, Zona de Agrement Tătăraşi, care are o suprafaţă de 7,5 hectare, este deservită de o parcare de numai 15 locuri, iar accesul aici se face virând la dreapta din capătul străzii Mitropoliei, pe lângă fosta Uzină electrică, spre lacurile de la baza Dealului Tătărași.

Chiar dacă la început, imediat după inaugurare, în Zona de Agrement Tătăraşi au ajuns mii de oameni, cei mai mulţi mânaţi de la spate de curiozitate, între timp interesul a scăzut destul de mult. Asta poate şi pentru faptul că această investiţie are mai multe lacune, cum ar fi lipsa unei căi de acces între zona destinată spaţiilor de joacă şi restul parcului, dar şi pentru faptul că aproape toată vara acolo nu a existat un spaţiu comercial. Între timp, acest spaţiu a apărut, dar, fireşte, alături de un nou scandal în centrul căruia a fost Andrei Ciutac, fiul secretarului Primăriei Suceava, Ioan Ciutac.

Acesta a amplasat în parc o rulotă ambulantă pentru care a plătit 1.860 de lei pentru trei luni, asta după ce a contestat şi a obţinut anularea licitaţiei pentru cafenea, licitaţie pe care o şi câştigase de altfel şi în urma căreia trebuia să plătească Primăriei Suceava 3.600 de euro lunar.

În plus, rulota a fost amplasată într-un loc unde funcţiona singura cişmea cu apă din parc, cişmea care în urma materialelor publicate în „Monitorul de Suceava” a fost reamplasată în parc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aşa arată parcarea promisă de Primăria Suceava pentru a deservi Zona de Agrement Tătăraşi.
 Vizualizări articol: 2778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aşa arată parcarea promisă de Primăria Suceava pentru a deservi Zona de Agrement Tătăraşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei