Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 186 (6896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Cuşnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava nu a realizat nici măcar un proiect pentru marcarea Anului Centenar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a criticat faptul că în Anul Centenar, care este ca şi trecut, conducerea PNL a Primăriei Suceava nu a realizat nici unul din „mult trâmbiţatele” proiecte care ar fi trebuit să marcheze împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Dan Ioan Cuşnir a făcut referire la proiecte precum podul centenar, stadionul centenar sau sala polivalentă centenar. „Nu au fost în stare să construiască sau să înceapă nici măcar construirea Statuii Unirii care să marcheze respectul cuvenit pentru Anul Centenar. Este evident că Suceava este condusă de 14 ani de către nişte incompetenţi care au făcut ca Primăria Sucevei să fie nefuncţională datorită unei impotenţe administrative generalizate”, a spus Cuşnir. El i-a sugerat primarului Ion Lungu să lanseze proiectul „aspersorul Centenar". „Au timp să îl implementeze şi să îşi facă selfiuri extrem de importante pentru popularitatea lor pe site-urile de socializare. Măcar un aspersor, de model, să reuşească să monteze în Anul Centenar Lungu şi Harşovschi şi ar putea declara succesul proiectului de modernizare a Sucevei începând cu fiecare scară de bloc”, a declarat liderul PSD Suceava.

Făcând referire la sistemul de irigaţii al spaţiului verde, el a precizat că Suceava este încă în „comuna primitivă”, fiind probabil singurul municipiu capitală de judeţ unde florile se udă cu furtunul din maşinile domeniului public. „Aceşti adevăraţi Manneken Pis ai estului nu realizează faptul că dacă udă spaţiul verde cu furtunul, din bidoane transportate de maşinile domeniului public, apar o mulţime de dezavantaje, cum ar fi consumul de apă ineficient, plata a cel puţin două salarii pentru şofer şi purtătorul de furtun, asta dacă nu o fi şi un şef de echipa în schemă, consumul de carburant şi poluarea cu dioxid de carbon. La acestea se adaugă şi faptul că se blochează ori prima bandă a arterei principale, ori trotuarul cetăţenilor”, a explicat Dan Ioan Cuşnir. El consideră că toate aceste dezavantaje ar putea fi eliminate de către un sistem de aspersoare.

Cuşnir a mai spus că Suceava devine un oraş nefrecventabil pentru că cei ce conduc oraşul de 14 ani nu înţeleg care este responsabilitatea lor faţă de suceveni şi nu respectă Contractul Social dintre administraţie şi cetăţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava nu a realizat nici măcar un proiect pentru marcarea Anului Centenar.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava nu a realizat nici măcar un proiect pentru marcarea Anului Centenar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei