Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 185 (6895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava pune la bătaie 297 de locuri bugetate pentru sesiunea de toamnă de admitere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a anunţat care este oferta pentru sesiunea de toamnă a concursului de admitere. Această sesiune începe luni, 10 septembrie, şi se va finaliza pe 12/13 septembrie.

Pentru programele de licenţă ale celor 10 facultăţi candidaţii din România au la dispoziţie 297 de locuri bugetate, dintre care un loc este destinat absolvenţilor de licee din mediul rural, iar 7 locuri candidaţilor de etnie romă, precum şi 653 de locuri cu taxă.

Pentru forma de învăţământ la distanţă (ID) au fost scoase la bătaie 300 de locuri, repartizate pe 9 programe de studii.

„Menţionăm faptul că absolvenţii de liceu cu domiciliul în mediul rural beneficiază de scutire de la taxa de înscriere. În această sesiune, USV va avea un centru de înscrieri şi înmatriculări la Vatra Dornei, care va funcţiona în sala de conferinţe a Centrului de Pregătire şi Formare Continuă al Universităţii, situat pe strada Parcului, nr. 25B”, se arată într-un comunicat al USV.

Potrivit aceluiaşi comunicat, pentru studiile universitare de masterat, candidaţii români au 105 locuri fără taxă, dintre care 9 pentru candidaţii de etnie romă, şi 600 de locuri cu taxă. De asemenea, la programele de conversie profesională mai sunt disponibile 200 de locuri.

Tot pe 10 septembrie va fi demarat procesul de admitere la studiile de doctorat, pentru care universitatea scoate la concurs 49 de locuri (dintre care 2 locuri pentru romi, 25 cu bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă, şi 24 fără bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă). 12 locuri sunt destinate etnicilor români de pretutindeni (10 dintre acestea fiind cu bursă). Acestora li se mai adaugă 70 de locuri cu taxă.

Pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis are obligaţia de a se înmatricula cel târziu până la data de 19 septembrie.

Informaţii detaliate despre Admiterea 2018, actualizate constant, pot fi obţinute consultând pagina www.admitere.usv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava pune la bătaie 297 de locuri bugetate pentru sesiunea de toamnă de admitere.
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava pune la bătaie 297 de locuri bugetate pentru sesiunea de toamnă de admitere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei