Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 185 (6895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Răzbunare?

Un bărbat din Moara, lăsat fără numerele de înmatriculare ale maşinii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat care a participat la ediţia inaugurală a Zilei Comunei Moara s-a trezit la plecarea spre casă că i-au dispărut numerele de înmatriculare de pe autoturism. Gherasim Şutu, proprietarul unui VW Caddy înmatriculat în Belgia, a povestit că a rămas stupefiat, mai ales că furtul plăcuţelor de înmatriculare s-a produs în plină zi.

„A doua zi, luni, trebuia să plec înapoi în Belgia, acolo unde muncesc. Dar fără numere de înmatriculare la maşină nu am mai putut pleca. Imediat ce am observat lipsa acestora am sunat la poliţie şi a venit un echipaj care a deschis un dosar penal”, a arătat Gherasim Şutu.

Pentru că maşina era parcată în apropiere de Primăria Moara, bărbatul s-a gândit să ceară imaginile de supraveghere de pe camerele instalate în zonă.

Şi a primit imagini din două unghiuri, ceea ce i-a permis să afle şi cine sunt autorii furtului.

„I-am recunoscut pe imagini pe un nepot al meu şi pe sora acestuia. Imediat ce am văzut imaginile l-am sunat pe nepot, care iniţial a negat totul, dar după ce i-am spus că am imagini cu el, a tăcut. După un sfert de oră a venit cu maşina la mine acasă şi mi-a aruncat plăcuţele de înmatriculare peste gard. Există imagini şi cu această parte”, a spus Gherasim Şutu.

Bărbatul crede că totul a plecat de la faptul că în urmă cu două săptămâni a avut o înmormântare în familie şi i-a interzis femeii care a participat la furt să fie prezentă.

„Au vrut să se răzbune pe mine. Ştiau că trebuie să plec la muncă în Belgia şi au vrut să mă împiedice. Sper să răspundă pentru fapta lor, pentru că eu sunt hotărât să merg până la capăt”, a concluzionat Gherasim Şutu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Moara, lăsat fără numerele de înmatriculare ale maşinii.
 Vizualizări articol: 2773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Un bărbat din Moara, lăsat fără numerele de înmatriculare ale maşinii1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei