Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 185 (6895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: Toate municipiile reşedinţă de judeţ, cu excepţia Sucevei, au implementat un transport public civilizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară, cu excepţia Sucevei, au reuşit să implementeze un sistem public de transport decent şi civilizat. Dan Ioan Cuşnir a întrebat conducerea liberală a Primăriei Suceava de ce în municipii precum Brăila sau Iaşi se poate, iar în Suceava, nu. „De ce o călătorie cu autobuzul în Iaşi, în condiţii impecabile, costă 2 lei, iar în Suceava o călătorie în condiţii execrabile costă 2,50 lei? De ce, Ion Lungu, de ce? De ce cei ce folosesc transportul public din Iaşi beneficiază de 100 de autobuze performante, noi, cu aer condiţionat, iar sucevenii coboară cu două staţii mai repede pentru că li se face rău din cauza căldurii infernale din second-handurile aduse cu mare tam-tam de administraţia PNL a municipiului Suceava”, a spus liderul PSD Suceava.

El a atras atenţia şi asupra faptului că sucevenii sunt nevoiţi să aştepte autobuzul în staţii oribile, insalubre, nefrecventabile, iar cei din Iaşi sunt protejaţi de ploaie, vânt sau soare în staţii noi, decente, elegante. „De ce în loc de Ordine şi Progres avem Debandadă şi Regres? De ce în Iaşi există automate pentru bilete, iar în Suceava suntem în continuare în comuna primitivă? De ce Suceava este singurul oraş din lumea civilizată unde se confirmă în acte oficiale că se practică <piratarea transportului public local> în timp ce conducerea PNL a Primăriei îşi demonstrează impotenţa administrativă şi complicitatea cu cei ce piratează TPL-ul?”, a întrebat Dan Ioan Cuşnir.

El a arătat că sucevenii s-au săturat de justificările penibile pe care nu le cred nici măcar cei care conduc Primăria Suceava, şi anume că toate nerealizările ultimilor 14 ani sunt din cauza Guvernului sau a vremii nefavorabile. „Am prezentat condiţiile din Iaşi pentru că primarul din Iaşi în loc să se plângă că nu îl sprijină Guvernul a făcut lucrurile să se întâmple. De 14 ani, Ion Lungu, în loc să facă lucrurile să se întâmple, în loc să dezvolte Suceava, se vaită şi dă vina pe vremea nefavorabilă sau pe Guvern. Suceava devine un oraş nefrecventabil pentru că cei care conduc oraşul de 14 ani nu înţeleg care este responsabilitatea lor faţă de Suceveni, nu respectă Contractul Social dintre administraţie şi cetăţeni”, a declarat Dan Ioan Cuşnir, care consideră că Suceava are nevoie de ordine şi progres, iar sucevenii merită o administraţie care să facă “totul pentru Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: Toate municipiile reşedinţă de judeţ, cu excepţia Sucevei, au implementat un transport public civilizat.
 Vizualizări articol: 1922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Dan Ioan Cuşnir: Toate municipiile reşedinţă de judeţ, cu excepţia Sucevei, au implementat un transport public civilizat3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei