Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 178 (6888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vineri, 10 august

Paradă pe biciclete pentru copiii cu autism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pasionaţii de ciclism si mişcare în aer liber sunt invitaţi vineri, 10 august, la o plimbare pe bicicletă, în scop caritabil.

„Indiferent de vârstă, alături de familie vă aşteptăm la pedalat sau doar să susţineţi acţiunea de integrare în comunitate a copiilor cu autism. Doritorii se pot alătura oricând pe parcursul evenimentului între orele 10:30 şi 13:00, când se va porni în paradă spre Esplanada Casei de Cultură, cu antemergător din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie”, au transmis organizatorii evenimentului.

Shopping City Suceava şi Help Autism organizează vineri, 10 august 2018, un tur pe bicicletă în parteneriat cu ASSIST Software prin intermediul cluburilor de ciclism - ASSIST Biking Club, Suceava pe Bicicletă, Vee Tire, cu susţinerea Carrefour, Decathlon, Bar Show, Bibliotecii Bucovinei “I.G. Sbiera” şi Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale.

Autismul este considerat drept una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei, mai frecventă decât cancerul, diabetul şi sindromul Down. Statisticile internaţionale arată că 1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indică o creştere continuă a numărului acestora, estimându-se 30.000 de copii.

”Caravana pentru normalitate” de la Suceava este organizată cu ocazia turului naţional CONTOUR 100, iniţiat de UBIS Club Bucureşti, Help Autism şi EduCaB. Prin acest proiect, patru biciclişti vor parcurge timp de două săptămâni 3.000 de km pe bicicletă, „desenând” conturul României, dorind să susţină procesul de conştientizare a autismului în comunităţile locale de pe traseul lor.

Astfel vineri, 10 august, echipa Contour 100 va fi întâmpinată în Adâncata de bicicliştii pasionaţi din oraş şi membri ai asociaţilor de ciclism care îi vor conduce până în parcarea Shopping City Suceava. Acolo, în intervalul 12:00 – 13:00 se va desfăşura o conferinţă de presă, dar şi activităţi şi concursuri sportive dedicate doritorilor de mişcare în aer liber cu premii marca Decathlon (mingi de fotbal, rucsacuri, seturi de badminton, arc cu ventuze şi medalii).

În plus, Carrefour Suceava va pune la dispoziţie un bufet răcoritor pentru energizarea bicicliştilor la standul Help Autism din parcarea Shopping City Suceava, unde se va pregăti limonadă rece în schimbul donaţiilor pentru orele de terapie, cu ajutorul celor de la Bar Show.

Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera”, parte a programului EduCaB, este alături de proiectul Contour 100 şi va fi prezentă la eveniment, iar prin preluarea materialelor donate de Editura Herald, devine centru cultural care contribuie la difuzarea informaţiei despre autism. În plus, Alexandria Librării va fi prezentă cu un stand pentru a oferi acces la textele de specialitate.

Evenimentul caritabil din 10 august beneficiază de sprijinul celor mai importante cluburi de ciclism din Suceava: Suceava pe Bicicletă, Vee Tire şiASSIST Software prin intermediul clubului intern de ciclism - ASSIST Biking Club - care cuprinde un număr mare de angajaţi pasionaţi de sport. Aceştia vor fi prezenţi atât cu biciclişti experimentaţi care vor prelua şi însoţi echipa Contour 100 pe tot traseul, cât şi cu standuri de prezentare în spaţiul evenimentului.

Aşadar, vineri, luaţi-vă bicicleta, echipamentul de protecţie şi alăturaţi-vă pasionaţilor de mişcare oricând pe parcursul evenimentului.

TRASEU:

Ora 10:30 – plecare din Suceava (parcare Shopping City)
11:30 – preluare din Adâncata a echipei CONTOUR 100
12:00 – revenire în Suceava (parcare Shopping City)
12:00 – 13:00 - concursuri şi activităţi sportive
13:00 - plecare în PARADĂ din parcarea Shopping City spre Esplanadă
14:30 – sosire pe Esplanada Casei de Cultură
14:40 – Echipa CONTOUR 100 îşi continuă traseul spre ieşirea spre Câmpulung Moldovenesc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradă pe biciclete pentru copiii cu autism.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paradă pe biciclete pentru copiii cu autism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei