Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 172 (6882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragicomic

Şedinţă de Consiliu Local ţinută pe holurile Primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momentele tragicomice de la Bosanci au cunoscut marţi, 31 iulie, un nou episod. Consilierii locali au fost obligaţi să ţină şedinţa extraordinară convocată pentru data de 31 iulie pe holurile primăriei. Neculai Miron, primarul neoprotestant al comunei Bosanci, nu a participat la şedinţă pentru că avea programate cununii civile, dar nici nu le-a oferit consilierilor locali un spaţiu adecvat în care să ţină şedinţa. Probabil nici singurul subiect de pe ordinea de zi nu era pe placul primarului, astfel încât a avut toate motivele să nu participe la şedinţă.

La iniţiativa viceprimarului Aleodor Nichifor a fost stabilit programul şi bugetul pentru zilele comunei Bosanci din data de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului.

La şedinţă au fost prezenţi 11 din cei 14 consilieri locali (unul este nevalidat), iar după ce s-au parcurs paşii legali, consilierii care au stat în picioare pe holuri au ridicat mâna şi proiectul a fost adoptat. Rămâne de văzut acum dacă primarul Neculai Miron va pune în aplicare această Hotărâre de Consiliu Local sau va continua războiul pe care-l duce cu o parte dintre consilieri, dar şi cu oameni din Bosanci.

Toată tevatura pe acest subiect a plecat după ce la şedinţa ordinară de Consiliu Local de luna trecută primarul Neculai Miron aîncercat printr-o diversiune devansarea datei sărbătorii comunei, sau hramul satului, cum mai este cunoscut, de la data de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, pentru zilele de 28 şi 29 iulie.

Neculai Miron nu a luat în considerare că în cursul anului trecut, în cadrul Consiliului Local Bosanci, a fost luată o hotărâre conform căreia data de desfăşurare a zilelor comunei şi a hramului Bosanciului rămâne data de 15 august, de activităţile culturale aferente acestei sărbători urmând să se ocupe viceprimarul comunei.

Până la urmă, intenţia primarului de a schimba data de derulare a zilei comunei a picat, iar aceasta ar trebui să se deruleze pe data de 15 august. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă de Consiliu Local ţinută pe holurile Primăriei.
 Vizualizări articol: 3089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şedinţă de Consiliu Local ţinută pe holurile Primăriei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei