Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 168 (6878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente stupide

Trei bicicliști au ajuns la spital în câteva ore, după ce au căzut în drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei bicicliști au ajuns la spital în interval de câteva ore, în urma unor accidente stupide, căzând pur și simplu în drum.

Șirul de accidente a început joi seară, în jurul orei 19.20. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Păltinoasa, se deplasa pe o bicicletă, pe DN 17, la Păltinoasa, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în rigola de scurgere a apei pluviale, lovindu-se la cap și în zona feței.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Județean, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism facial ușor. Bărbatul era băut, etilotestul indicând concentrația de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ la aceeași oră, joi seară, în jurul orei 19.30, pe DJ 178C, pe raza comunei Frătăuții Noi, o fată în vârstă de 24 de ani, din Frătăuții Noi, a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa, rănindu-se în zona feței.

Fata a fost dusă mai întâi cu un autoturism la Spitalul Municipal Rădăuți, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării de investigații mai amănunțite. Aceasta avea și un traumatism cranian destul de sever  și o contuzie de umăr stâng.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.40, poliția a fost sesizată că un bărbat din Fântânele a căzut pe drumul județean din comună și este rănit. Acesta avea contuzii la nivelul mâinilor, fiind transportat la UPU Suceava. Biciclistul le-a relatat polițiștilor că a căzut în momentul în care i-a sunat telefonul și a luat ambele mâini de pe coarne, pentru a vorbi.

Aparent banale, aceste accidente cu bicicliști sunt o mare problemă în județul Suceava. O statistică recentă arăta că de la începutul acestui an în județau avut loc 64 de accidente rutiere cu implicarea bicicliştilor. O treime din bicicliştii implicaţi în accidente erau sub influenţa alcoolului. Multe dintre accidente sunt de genul celor trei despre care am relatat în acest material.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei bicicliști au ajuns la spital în câteva ore, după ce au căzut în drum.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei bicicliști au ajuns la spital în câteva ore, după ce au căzut în drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei