Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 167 (6877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conturul României

Paradă pe biciclete în scop caritabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pasionaţii de ciclism şi mişcare în aer liber sunt invitaţi, vineri, 10 august,  la o plimbare pe bicicletă, în scop caritabil. Indiferent de vârstă, alături de familie, prieteni sau colegii de muncă, aceştia sunt aşteptaţi la pedalat, pentru a dărui ore de terapie copiilor cu autism din Suceava.

Shopping City Suceava şi Help Autism organizează vineri, 10 august 2018, un tur pe bicicletă în parteneriat cu ASSIST Software prin intermediul clubului intern de ciclism - ASSIST Biking Club, Suceava pe Bicicletă, Vee Tire şi cu susţinerea Carrefour, Decathlon, Bar Show, a Bibliotecii Bucovinei “I.G. Sbiera” şi Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale.

”Caravana pentru normalitate” de la Suceava este organizată cu ocazia turului naţional CONTOUR 100, iniţiat de UBIS Club Bucureşti, Help Autism şi Educab. Prin acest proiect, patru biciclişti vor parcurge, timp de două săptămâni, 3000 km pe bicicletă, „desenând” conturul României. Turul se împarte în etape de aprox. 150 km/zi, ia startul pe 4 august în Bucureşti şi pe 10 august ajunge în Suceava.

Astfel vineri, 10 august, echipa Contour 100 va fi întâmpinată în Adâncata de bicicliştii pasionaţi din oraş şi membri ai asociaţilor de ciclism care îi vor conduce până în parcarea Shopping City Suceava. Acolo se va desfăşura o conferinţă de presă, dar şi activităţi şi jocuri sportive dedicate doritorilor de mişcare în aer liber.

Toţi cei care vor pedala vor primi diplome de voluntariat, transformându-se astfel în ambasadori ai evenimentului.

În plus, sponsorii Carrefour şi Decathlon vor pune la dispoziţie un bufet răcoritor pentru energizarea bicicliştilor, dar şi concursuri sportive cu premii.

La standul Help Autism, din parcarea Shopping City Suceava, se va pregăti limonadă rece în schimbul donaţiilor pentru orele de terapie, cu ajutorul celor de la Bar Show.

Punctul de întâlnire şi de plecare este parcarea Shopping City Suceava, atât pentru preluarea echipei Contour 100 de către asociaţiile de biciclişti, cât şi pentru parada pe biciclete pentru copiii cu autism.

Scopul turului naţional Contour 100 şi implicit al evenimentului de la Suceava, „Caravana pentru Normalitate”, este acela de a colecta fonduri pentru a asigura continuitatea programelor de terapie desfăşurate de HELP AUTISM, dar şi de a atrage atenţia asupra importanţei şi necesităţii orelor de terapie.

Evenimentul caritabil din 10 august beneficiază de sprijinul celor mai importante cluburi de ciclism din Suceava: Suceava pe Bicicletă, Vee Tire şiASSIST Software prin intermediul clubului intern de ciclism - ASSIST Biking Club - care cuprinde un număr mare de angajaţi pasionaţi de sport. Aceştia vor fi prezenţi atât cu biciclişti experimentaţi care vor prelua şi însoţi echipa Contour 100 pe tot traseul, cât şi cu standuri de prezentare în spaţiul evenimentului.

 Celor care nu au biciclete dar vor să participe, li se vor pune la dispoziţie de către organizatori.

La ora 13.00 se dă adunarea în parcarea Shopping City Suceava şi se porneşte în paradă spre Esplanada Casei de Cultură.

 

Traseul Paradei pe biciclete în scop caritabil:

Ora 10:30 – plecare din Suceava (parcare Shopping City)
11:30 – preluare din Adâncata a echipei CONTOUR 100
12:00 – revenire în Suceava (parcare Shopping City)
12:00 – 13:00 - concursuri şi activităţi sportive
13:00 - plecare în paradă din parcarea Shopping City spre Esplanadă
14:30 – sosire pe Esplanada Casei de Cultură
14:40 – Echipa CONTOUR 100 îşi continuă traseul spre ieşirea spre Câmpulung Moldovenesc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradă pe biciclete în scop caritabil.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paradă pe biciclete în scop caritabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei