Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 167 (6877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir atrage atenţia că parcarea de la magazinul Bucovina este impracticabilă atunci când plouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ion Cuşnir, a atras atenţia asupra faptului că parcarea cu plată amenajată în faţa magazinului Bucovina este impracticabilă atunci când plouă. Dan Ioan Cuşnir a spus că în urmă cu doi ani, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi viceprimarul Lucian Harşovschi se lăudau cu modernizarea acestei parcări. „De atunci, la fiecare ploicică jumătate din parcare, cea <modernizată>, este impracticabilă deoarece se umple cu apă până la nivelul bordurii. Şi cum în Suceava de peste o lună plouă în fiecare zi, parcarea este tot timpul inundată”, a spus Cuşnir. El a precizat că în cazul acestei parcări este o eroare de proiectare sau de execuţie, apa neavând unde să se scurgă deoarece parcarea cu plată de la Bucovina este realizată în contrapantă.

Astfel, Dan Ioan Cuşnir consideră că Suceava este probabil singurul oraş din lumea civilizată care deşi este construit pe un deal, la fiecare ploaie se transformă „într-o adevărată Veneţie a Bucovinei”, un concept care încă nu a fost folosit de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

„În ultimii 14 ani Lungu şi Harşovschi au reuşit să transforme intenţia de a parca un autoturism într-un calvar. Mai ales atunci când plouă, chiar şi în parcările cu plată”, a precizat preşedintele PSD Suceava. El s-a întrebat cum s-ar urca în maşini Ion Lungu şi Lucian Harşovschi dacă ar merge la cumpărături la magazinul Bucovina, dacă ar face acest lucru desculţi, aşa cum o fac unii dintre cei care au luat nefericita decizie de a folosi parcarea cu plată amenajată de către Primăria Sucevei. „Dacă ar fi fost direct afectaţi de către acea baltă care se formează în fiecare zi, oare în cât timp ar fi remediat eroarea de execuţie? Deoarece nu sunt direct afectaţi, nu fac nimic pentru a elimina disconfortul creat sucevenilor”, a mai spus Dan Ioan Cuşnir. El a adăugat că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituţii nefuncţionale pentru că atunci când apar anomalii care deteriorează calitatea vieţii sucevenilor, cum este în acest caz o parcare care la fiecare ploaie se umple de apă, conducerea acestei instituţii nu este în stare să reacţioneze pentru a remedia în timp util erorile şi ororile cotidiene cu care ne-am obişnuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir atrage atenţia că parcarea de la magazinul Bucovina este impracticabilă atunci când plouă.
 Vizualizări articol: 1707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Ioan Cuşnir atrage atenţia că parcarea de la magazinul Bucovina este impracticabilă atunci când plouă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei