Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 164 (6874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri europene

Primăria Fălticeni a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea termică la două şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, şi directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, au semnat ieri două contracte de finanţare pentru lucrări de reabilitare termică a două unităţi de învăţământ fălticenene. Proiectele vor primi finanţări europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3. – Eficienţă energetică în clădiri publice.

Primarul Cătălin Coman a explicat că cele două proiecte au ca obiective lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii la două instituţii de învăţământ din Fălticeni, respectiv „Reabilitarea termică Şcoala Gimnazială Ioan Ciurea” şi “Reabilitarea termică a internatului (Cămin C2) – Colegiul Tehnic Mihai Băcescu”.    

„Am semnat două proiecte cu finanţare europeană. Este meritul tuturor colegilor noştri din primărie şi de la cele două şcoli, al parlamentarilor care ne-au sprijinit, domnul senator Ioan Stan şi domnul deputat Alexandru Rădulescu. Aşa cum spuneam, Uniunea Europeană înseamnă coeziune, muncă în echipă şi eficienţă. Acest lucru îl dovedim prin fapte azi la Fălticeni, pentru că semnăm, iată, două proiecte cu finanţare europeană, pentru două clădiri reprezentative din Fălticeni”, a declarat Cătălin Coman, care a adăugat că „ne bucurăm că reuşim să materializăm în fapte concrete ceea ce am discutat astăzi referitor la beneficiile apartenenţei la Uniunea Europeană. Vom avea mult de muncă pe viitor pentru că de astăzi înainte trecem la implementarea acestor proiecte. Sunt bani care vor intra în Fălticeni, pentru fălticeneni, pentru copiii fălticenenilor şi pentru toţi cei care îşi doresc cu adevărat un învăţământ de calitate la Fălticeni”.

El a precizat că cele două proiecte însumează investiţii în valoare de aproape 6,5 milioane de lei, cofinanţarea Primăriei Fălticeni fiind de 2%.

De precizat că semnarea contractelor de finanţare a avut loc la Fălticeni, în prezenţa ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, cu ocazia consultării cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene “Coeziunea, o valoare comună europeană”.

Cătălin Coman a mai adăugat că în perioada următoare Primăria Fălticeni va semna şi cel de-al treilea contract pe această axă prioritară, pentru reabilitarea termică a cantinei Colegiului Naţional “Nicu Gane”, contract cu o valoare de peste 2,7 milioane de lei, din fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea termică la două şcoli.
 Vizualizări articol: 1488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea termică la două şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei