Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 162 (6872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Brașov

Doi absolvenți ai Colegiului Militar deschid lista admișilor la Academia Forțelor Aeriene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi absolvenți ai Colegiului Naţional Militar din Câmpulung Moldovenesc sunt fruntași la admiterea de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov, tinerii având cele mai mari medii de la programele de studiu pentru care au optat.

Marian Gabriel Clopoțel a fost primul admis la programul de studii Management în aviație, specializarea Aviație Naviganți – Piloți pe avioane, având media 9,44. 

Dorința de a deveni pilot l-a motivat, obținând de-a lungul celor patru ani de studiu note bune și foarte bune. De asemenea, Marian a avut ceamai mare medie la examenul de bacalaureat dintre toți colegii săi de la Colegiul Militar. Tânărul a fost notat cu 9,60 la limba și literatura română și nota maximă la matematică şi fizică, media finală fiind de 9,83.

„Examenul de bacalaureat a fost mai mult decât o simplă evaluare a cunoștințelor dobândite pe parcursul celor patru ani de liceu, examenul de bacalaureat a fost pentru mine primul pas spre ceea ce urmează să-mi decidă viitorul: examenul de admitere la Academia Forțelor Aeriene <Henry Coandă> din Brașov. Sper că pregătirea din cei patru ani să-și spună cuvântul, iar rezultatele să fie cele scontate”, declara tânărul la finalul examenului maturității.

Celălalt elev admis primul la Academia de la Brașov este Neculai Ștefan Ursache, cu cea mai mare medie la programul Managementul traficului aerian, specializarea Aviație nenaviganți. În vederea admiterii, absolvenții au susținut testări la engleză (probă eliminatorie) și matematică (cu o pondere de 90%), pentru media finală cântârind în proporție de 10% și media de la examenul de bac.

Programele au o durată de trei ani. La examenul de admitere în Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov au fost admişi 24 de absolvenţi (17 băieţi şi 7 fete) ai Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi absolvenți ai Colegiului Militar deschid lista admișilor la Academia Forțelor Aeriene.
 Vizualizări articol: 3302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi absolvenți ai Colegiului Militar deschid lista admișilor la Academia Forțelor Aeriene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei