Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 160 (6870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Ministrul Victor Negrescu va participa, în judeţul Suceava, la o consultare cetăţenească pentru viitorul Uniunii Europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Fălticeni va găzdui, luni, 23 iulie 2018, o nouă ediţie a „Consultărilor cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene”. Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi Institutul European din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni.

La eveniment, care va aborda tematica „Coeziunea, o valoare comună europeană“, va fi prezent şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu. Dezbaterea se va desfăşura la Muzeul de Artă „Ion Irimescu“ din Fălticeni, în sala „Pictor Aurel Băeşu“, între orele 11:00-13:30.

Organizatorii au transmis că acest concept al „Consultărilor cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene” este unul dinamic, diferit de formatul clasic al conferinţelor, şi se bazează pe interacţiunea constantă dintre reprezentanţii autorităţilor publice centrale şi locale, experţi şi public. „Consultările cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene“ au fost lansate în data de 9 mai 2018 şi au ca scop dezbaterea liniilor prioritare viitoare ale proiectului comunitar.

„Acest ciclu de evenimente se înscrie în iniţiativa lansată de mai multe state membre; ele constituie astfel un cadru democratic pentru dezbaterea celor mai importante teme la nivel european - atât cele care privesc direct România şi pe cetăţenii săi, cât şi cele relevante pentru viitorul Uniunii Europene. Evenimentele vor continua, în perioada iulie – septembrie 2018, în diferite localităţi din principalele regiuni istorice ale României, iar concluziile vor fi prezentate la Bucureşti, în luna octombrie a acestui an”, a transmis ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

La nivel european, rezultatele consultărilor cetăţeneşti desfăşurate în statele membre vor fi raportate şi discutate în Consiliul European (decembrie 2018), precum şi în perspectiva Summitului informal de la Sibiu, din 9 mai 2019, privind viitorul Europei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Victor Negrescu va participa, în judeţul Suceava, la o consultare cetăţenească pentru viitorul Uniunii Europene.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Victor Negrescu va participa, în judeţul Suceava, la o consultare cetăţenească pentru viitorul Uniunii Europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei