Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 159 (6869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

250 de studenţi şi masteranzi vor beneficia de stagii de practică plătite din fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

250 de studenţi şi masteranzi din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) vor beneficia de stagii de practică plătite, pentru facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a acestora, în cadrul unui proiect european.

Stagiile de practică în cadrul firmelor gazdă vor fi efectuate de studenţi şi masteranzi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică şi al Facultăţii de Istorie şi Geografie.

Proiectul „Învaţă din practică! INDIP” are o valoare de circa 475.000 de euro (2.212.842,36 lei), durata de implementare este de 24 de luni, organizaţii partenere  fiind Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi firma Great People Inside din Braşov.

De asemenea, prin intermediul proiectului „Învaţă din practică! INDIP”, USV va dezvolta Centrul de Evaluare a Competenţelor şi Abilităţilor şi va înfiinţa Laboratorul de dezvoltare a competenţelor digitale - Învaţă din practică!, infrastructuri de care vor beneficia generaţiile viitoare de studenţi ai universităţii.

Managerul de proiect este conf. univ. dr. Mariana Lupan, prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul USV.

„Proiectul INDIP contribuie la dezvoltarea infrastructurii universităţii întrucât urmăreşte realizarea de investiţii în domeniul educaţiei, pentru dobândirea de noi competenţe prin: îmbunătăţirea accesibilităţii, a utilizării şi a calităţii tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor şi crearea de medii de practică în cadrul universităţii, în parteneriat cu angajatorii. Astfel, proiectul INDIP contribuie la asigurarea accesului pe piaţa muncii prin dezvoltarea resurselor umane, precum şi la creşterea accesului la un sistem de educaţie şi formare profesională de calitate, stimularea ocupării, cu precădere pentru tineri, reducerea sărăciei şi a excluziunii sociale”, au transmis responsabilii de proiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 250 de studenţi şi masteranzi vor beneficia de stagii de practică plătite din fonduri europene.
 Vizualizări articol: 1719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
250 de studenţi şi masteranzi vor beneficia de stagii de practică plătite din fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Zamă de limbă cu hrean şi smântână Este un preparat gustos, undeva între supă şi mâncare cu sos mai lung, care se poate servi ca fel unic, pentru că este foarte consistent.Avem nevoie de:4 limbi de porc  sau o limbă mare de vită, 1 litru zeamă de carne (preferabil de... Citeşte