Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 158 (6868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Program prelungit

S-au aprins luminile la zona de agrement a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de agrement a Sucevei, amenajată la baza dealului Tătăraşi şi inaugurată în primăvară, beneficiază şi de iluminat public pe timp de noapte, începând de la finele săptămânii trecute.

Sistemul de iluminat din complexul de agrement amenajat pe o suprafaţă de 75.250 mp era realizat, dar instalaţiile nu erau racordate încă la sistemul de alimentare cu energie electrică, care a fost extins în zonă printr-o amplă investiţie a municipalităţii sucevene, fiind necesară inclusiv montarea de noi posturi trafo.

Autorizarea noilor reţele de electricitate şi avizele au necesitat de asemeni multe documentaţii şi timp, demersurile începute cu mult timp în urmă fiind finalizate  acum.

„Odată cu pornirea iluminatului public al zonei de agrement, se impune şi o modificare a orarului de funcţionare al acesteia. De acum, pe timp de vară, programul de acces pentru public este până la ora 23.00, fiind ziua mai lungă, iar de la 1 septembrie va fi redus până la ora 22.00”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu, care consideră că zona arată spectaculos şi pe timp de noapte.

Totuşi, impunerea unor restricţii de acces pe timp de noapte este considerată necesară, pentru ca investiţiile făcute acolo să nu fie vandalizate.

Zona de agrement Tătăraşi cuprinde, pe lângă numeroase spaţii verzi, realizate prin plantarea a sute de arbori şi arbuşti, plus gazon de calitate, două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, terase, o cafenea, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi terenuri de minigolf.

O a doua etapă a investiţiei urmează să diversifice posibilităţile de divertisment ale vizitatorilor. Printre lucrările licitate se numără realizarea unor sisteme de tiroliană şi escaladă pentru copii şi separat pentru adulţi, precum şi o pistă de bowling.

Pentru creşterea gradului de securitate a vizitatorilor, dar şi a investiţiilor realizate, zona de agrement urmează să fie prevăzută cu un sistem de supraveghere video, dar şi cu balustrade de protecţie în zona de drum a lacului superior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au aprins luminile la zona de agrement a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au aprins luminile la zona de agrement a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjiturele ”Frau Brunhilde” (reţeta veche) Pentru prăjiturelele tăiate cu diferite forme, care se servesc decorate sau simple de Crăciun, abundă reţetele peste tot. Acesta este însă o variantă foarte veche, care garantează că steluţele şi brăduleţii din aluat vor fi incredibil de fini... Citeşte