Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 158 (6868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur a verificat şantierele unde au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere la drumurile judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a inspectat, ieri, stadiul mai multor lucrări de întreţinere şi reparaţii la drumurile judeţene.

Gheorghe Flutur a arătat că în prezent sunt în execuţie lucrări la Pătrăuţi, pe drumul judeţean care face legătura cu Biserica „Înălţarea Sfintei Cruci”, monument UNESCO, investiţie care va fi finalizată săptămâna aceasta. El a adăugat că se lucrează şi pe drumul Dorna Candrenilor - Poiana Negrii, iar recent au început lucrările şi pe traseul de drum judeţean dintre Mănăstirea Humorului şi Poiana Micului.

„De precizat că deja sunt făcute toate pregătirile şi urmează să înceapă lucrările pe un tronson foarte greu, la Breaza – Moldova Suliţa. Amintesc şi faptul că sunt deja finalizate lucrări de întreţinere şi reparaţii pe mai multe drumuri judeţene, cum ar fi cele de la Volovăţ, Voitinel, Fântânele, la Dolheşti, Valea Bourei, apoi la Todireşti, drumurile Soloneţ-Cajvana, precum şi Adâncata-Hănţeşti, iar la Horodniceni, drumul Mihăieşti-Rotopăneşti”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a amintit că pe mai multe drumuri din judeţ, lucrările au început cu întârziere din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

„Am făcut un plan, ne ţinem de el, astfel încât să aducem toate drumurile judeţene la o stare normală, şi asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate”, a dat asigurări Flutur.

El a mai spus că mai multe drumuri judeţene urmează să intre în lucrări ample de modernizare şi reabilitare. Astfel, Gheorghe Flutur a precizat că în prezent se aşteaptă desemnarea câştigătorilor licitaţiilor pentru proiectele pentru care Consiliul Judeţean Suceava a obţinut finanţare prin PNDL, urmând să înceapă lucrările pe alte opt drumuri judeţene.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a subliniat că una dintre investiţiile cele mai importante este cea de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean Frasin – Stulpicani – Ostra – Broşteni, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a contractat un credit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a verificat şantierele unde au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere la drumurile judeţene.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur a verificat şantierele unde au loc lucrări de reparaţii şi întreţinere la drumurile judeţene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjiturele ”Frau Brunhilde” (reţeta veche) Pentru prăjiturelele tăiate cu diferite forme, care se servesc decorate sau simple de Crăciun, abundă reţetele peste tot. Acesta este însă o variantă foarte veche, care garantează că steluţele şi brăduleţii din aluat vor fi incredibil de fini... Citeşte