Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 158 (6868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La noua evaluare

Firma Diasil a câştigat licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei pentru minimum 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de salubrizare menajeră al municipiului Suceava va fi încredinţat pentru o perioadă de cel puţin 12 ani firmei sucevene Diasil Service, a cărei ofertă a fost desemnată câştigătoare la licitaţia reluată de primărie anul acesta.

„Comisia de licitaţie a finalizat de analizat din nou toate ofertele depuse, cea a firmei Diasil fiind declarată câştigătoare. Sper să nu se mai piardă mult timp cu eventuale contestaţii, încât să putem demara în sfârşit programul de modernizare a colectării deşeurilor menajere, care este aşteptat de suceveni”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cei patru competitori înscrişi la licitaţia a cărei miză este un contract de 18 milioane de euro, valabil timp de 12 ani, cu posibilitate de prelungire, sunt RER Buzău, Rosal Bucureşti şi firmele sucevene Diasil şi Florconstruct.

Dacă de această dată nu se va „bloca” în contestaţii care au întârziat deja cu aproape trei ani implementarea unui sistem modern de colectare a deşeurilor în municipiul reşedinţă de judeţ, contractul ar putea fi semnat la finele lunii.

Câştigătorul licitaţiei de salubrizare menajeră a Sucevei se obligă prin contract să amenajeze 100 de platforme semiîngropate, 100 de platforme îngropate, 30 de puncte supraterane de colectare selectivă cu patru containere pentru deşeuri reciclabile şi să doteze fiecare casă cu pubele de gunoi, pentru colectare selectivă.

De asemenea, în obligaţiile sale vor fi şi montarea a 1.000 de coşuri stradale şi  amenajarea a două locuri de joacă pentru copii, cu suprafaţă elastică, anual.

Dintre cele 100 de platforme îngropate, 15 urmează să fie realizate în cartierul Obcini, 23 în George Enescu, 9 în Zamca, 26 în Centru, 24 în Burdujeni şi 3 în Iţcani, în vreme ce platformele semiîngropate vor fi amplasate astfel: 14 în Obcini, 24 în George Enescu, 7 în Zamca, 28 în Centru, 25 în Burdujeni şi 3 în Iţcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Diasil a câştigat licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei pentru minimum 12 ani.
 Vizualizări articol: 3178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Firma Diasil a câştigat licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei pentru minimum 12 ani2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjiturele ”Frau Brunhilde” (reţeta veche) Pentru prăjiturelele tăiate cu diferite forme, care se servesc decorate sau simple de Crăciun, abundă reţetele peste tot. Acesta este însă o variantă foarte veche, care garantează că steluţele şi brăduleţii din aluat vor fi incredibil de fini... Citeşte